Fost viceprimar al oraşului Titu s-a alăturat ALDE – Alianţa Liberalilor şi Democraţilor

Adrian Catalan, fost viceprimar liberal al oraşului Titu a preluat conducerea organizaţiei locale a ALDE – Alianţa LiberalilorADRIAN-CATALAN-150x150 şi Democraţilor, rezultată din fuziunea PLR şi PC. Catalan este consilier local al oraşului, declarându-se independent odată cu legea migraţiei. Adrian Catalan a avut discuţii cu Petre Ionel, preşedinte executiv, pentru a se alătura ALDE Dâmboviţa. Cei doi vor ca la Organizaţia Titu să devină una din cele mai puternice din judeţ.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 4 ganduri despre “Fost viceprimar al oraşului Titu s-a alăturat ALDE – Alianţa Liberalilor şi Democraţilor

 • 27 iunie 2016 at 3:23
  Permalink

  Acum sunteți mulțumiți de rezultatul votului? Sunt doua variante. 1. Consiliu local dictatorial. Ce se comanda acel lucru se votează. Nu exista opoziție. 2. PNL la Titu și PSD la județ. Credeți ca se va mai derula vreun proiect? Pana acum s au derulat proiectele făcute de echipa Dinu. Exista în primărie acum o echipa care sa se ocupe de oraș? Vom vedea pe pielea noastră a tuturor ce a însemnat acest vot PNL. Felicitări cetățenilor acestui oraș.

  Reply
 • 18 ianuarie 2016 at 0:59
  Permalink

  albulescu , de ce nu mai candidezi la functia de primar. daca imi aduc aminte ultima data cand ai candidat te-a votat decat familia. Gresesc cumva? hai sa ne vedem lungul nasului. Intre Albulescu si Catalan nu se poate pune nici cand egal.

  Reply
 • 4 decembrie 2015 at 19:01
  Permalink

  Persoana care a scris comentariul denigrator la adresa dl Adrian Catalan este o persoana “murdară” şi fără principii morale!!Pentru viitor rugăm autorul comentariului să își declare adevărată identitate pentru un dialog civilizat,dacă această persoană nu are ceva de “ascuns”!!!!

  Reply
 • 11 august 2015 at 22:24
  Permalink

  Catalan a mai fost la pnl , pd, unpr, ppdd, e perceput in oras ca un fripturist de ocazie. Mai nou umbla cu toata pleava societatii din Titu. Nu stange 30 de voturi.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro