Flyere-le anti-USL, în instanţă! Poate aflăm şi cine le-a făcut

Distribuie:

Cristian Stan, liderul de grup al USL a anunţat, ieri, că grupul a depus plângere penală în cazul flyer-elor care le-au stricat imaginea de buni uselişti. Stan a spus care are date conform cărora în acţiune ar fi fost implicaţi angajaţii primăriei şi chiar că materialele ar fi fost plătite din bani publici. „Este o golănie făcută pe bani publici de nişte iresponsabili. Cei din primărie care au fost implicaţi în chestiunea asta ar fi foarte bine să se gândească la ce opţiuni au pentru viitor.” a precizat Cristian Stan, care îl consideră responsabil pe primarul municipiului. Asupra acestuia a planat aceeaşi acuzaţie şi în urmă cu 2 ani, când consilierii PSD de la vremea aceea au ajuns vedete pe bannere uriaşe şi mii de flyere, pentru că nu erau de accord cu înfiinţarea SC Municipal Construct. Atunci nimeni nu s-a adresat autorităţilor, iar, deşi, neasumaţi, fluturaşii au fost asociaţi direct cu Boriga.

Între timp, în cazul noilor flyere, în mediile politice locale se vehiculează şi alte scenarii, care nu au nici o legătură cu PDL, ba ar fi chiar apropiate puterii. Cei care-l apără, e drept cu voce joasă pe Boriga, spun că dacă acţiunea ar fi fost coordonată de acesta sau de apropiaţi, nu ar fi fost colţ din Târgovişte în care să nu fi ajuns flyer-ul. Personal, cum n-am întâlnit pe nimeni în carne şi oase care să fi primit fluturaşul, înclin să cred că nici acesată varianţă nu trebuie exclusă.

 

PS: Observ două diferenţe notabile, care nu ştiu, însă, ce înseamnă: în flyere-le din 2010, textul era foarte corect din punct de vedere gramatical…având toate virgulele la locul lor. În neo-materiale nimeni nu s-a mai obosit să pună virgula, nicăieri.

Poza doamnei Diculescu de acum 2 ani era mai frumoasă decât cea de acum şi color.   Noul flyer o “zugăveşte” pe consiliera PSD în alb-negru, cu o poză folosită adesea de un cotidian local şi care apare prima la o căutare pe google a numelui Diculescu Maria.

 

sursă foto: Jurnal de Dambovita

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro