DNA are pe rol un dosar pe subiectul montării de centrale în școlile târgoviștene

radu_mihai_popa_deputat_65138100Informația  a fost făcută publică, astăzi de deputatul PSD de Târgoviște, Radu Popa. Acesta  spune că are informații că DNA ar cerceta subiectul montării centralelor la școli și instituții din Târgoviște, de iarna trecută.  “Știu că e dosar la DNA. Și e bine ca e. Și e bine ca instituțiile statului să se ducă pe toate contractele statului pentru că primarii nu au bani și vă spun și de ce nu au bani: pentru că toate achizițiile pe care le fac, unii băieți talentați, sunt cu 300 – 400 la suta adaos comercial și te trezești că vrei sa faci o achiziție sănătoasă și corectă și vine CJD sau Guvernul și zice. Păi nu mai avem bani pentru ca v-am dat 10 miliarde și de aștia ați făcut 3 drumuri.”  a precizat Radu Popa.

Chiar dacă nu se cunoaște exact ceea ce cercetează DNA, o posibilă pistă ar fi cea lansată în dezbatere publică în octombrie 2013, de către deputatul PNL Vasile Horga, care atrăgea atenția asupra împărțirii proiectului de montare a centralelor în mici bucățele cu atribuire directă: 

food_horgaS-a luat deliberat această hotărâre, de a împărți lotul, pentru a nu se organiza o licitație și a se încredința în mod direct achiziționarea și montarea centralelor.  Ceea ce contravine legii și intereselor celor care contribuie cu taxe și impozite la bugetul local. Acesta situație se va vedea într-un viitor mai depărtat sau mai apropiat și cineva va răspunde.Nu e posibil ca pe ultima sută de metri să cheltuim niște bani altfel decât spune legea. Banii publici nu se pot chetui după bunul plac al nimănui, nici al primarului,  nici al CLM, iar consiliul nu poate ascunde o ilegalitate.”spunea Vasile Horga, la finalul anului trecut.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “DNA are pe rol un dosar pe subiectul montării de centrale în școlile târgoviștene

  • 10 octombrie 2014 at 12:14
    Permalink

    Va fac si eu o informatie publica tot despre centrale dar nu din astea clasice ci din acelea pe geotermal,mai bine zis daca se gaseste cineva sa investigheze in judet unde s-au pus asemenea centrale si sa-i ia si pe ei si pe cei care i-au tinut si ii tin in continuare in brate, ca de cand s-a dat drumul la mezat primul a fost trecut la PSD fara a se tine cont de nimic ci doar de interese (murdare) politice.Si ar mai fi de investigat tot in ograda respectivului primar si celelalte zise investitii,de ex. baza sportiva,locurile de joaca,modernizare dispensar,modernizare scoala ca s-au cheltuit sume colosale si ei nu au hartie si creta pt. copii.Tot asa si asfaltarea cum s-a facut proiectul de trece tocmai pe la el si pe la fica lui pe la poarta si multe altele ce a facut.Cred ca va-ti dat seama de cine este vorba, de proaspatul PSD-ist de la Ocnita, marele Viorel Cismaru, de care nimeni nu se ia.Ca in anii trecutii impartea puii prin sat in campania electorala si acum sa vedem ce mai imparte la clientii.
    P.S Rog sa postatii acest comentariu din deontologie….

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro