Disperare la Compania de Apă! Angajații cer sprijinul presei pentru a-și păstra posturile

Distribuie:

       Dăm glas în rândurile de mai jos, unei situații reclamată de câțiva angajați ai Companiei de Apă care nu vor ca identitatea lor să fie publică pentru a nu suferi consecințele gestului de a apela la presă.

       Angajații Serviciului de Monitorizare a Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița sunt disperați pentru că sunt amenințați să semneze că pleacă de bună voie la alte servicii, altfel vor fi dați afară. Scopul ar fi desființarea serviciului de monitorizare și destabilizarea controlată a Companiei pe termen scurt pentru rezolvarea unor polițe personale.  Serviciul de Monitorizare, care are 4 ingineri și 2 electricieni, se ocupă de tot ce înseamnă automatizări și stații de apă, foraje, puțuri, PT – uri din oraș, în privința monitorizării și funcționării lor. Serviciul se ocupă și de tot ceea ce ține de calculatoarele de la centru, dar și din județ, precum și rețelele de net, pentru care asigură și mentenanța. Fără serviciu de mentenanță orice avarie în tabloul de comandă este de nerezolvat. Compania are în paralel un sistem de monitorizare numit SCADA, dar doar la nivel teoretic. Sistemul funcționează parțial și nu are recepție făcută.

Fără biroul asta tot județul va fi pe brânci și nimeni nu va ști ce să facă în caz de avarie. Compania intră în colaps. Este un atentat la siguranța populației, spun sursele. 

         În paralel cu zvonurile despre desființare se vorbește despre semnarea recepției pe POS I mediul pentru primul contract de lucrări, unde oamenii de la monitorizare ar fi găsit niște nereguli importante, motiv pentru care au devenit indezirabili.

      Directorul Constantin este liber de câteva zile pentru participarea la un curs de perfecționare și nu a putut fi contactat pentru explicații. Nici fosta purtătoare de cuvânt nu a putut fi contactată, pentru a ne indica cine este  înlocuitorul sau înlocuitoarea ei cu care presa poate lua legătura. Și Sivache ar fi se pare, tot în concediu. Am aflat totuși că în lipsa lui Constantin, la frâiele Companiei este directorul general adjunct, Ioan Țuțuianu de la care vom încerca să aflăm cum e cu serviciul de monitorizare, cine și de ce vrea desființarea lui.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Disperare la Compania de Apă! Angajații cer sprijinul presei pentru a-și păstra posturile

  • 25 iunie 2015 at 16:40
    Permalink

    a ajuns Dn Sorin la stramtoare….cand i sa propus sa aduca tineri buni langa el sa il ajute….prin angajarea lor …a refuzat era pretentios …i placea sa creada si sa para el unicul…cel mai bun…indispensabil….genial……s nt multi oameni care dupa un scurt instructaj i poate lua locul…deci…..la munca de jos sau AFARA

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro