Cum a arătat protestul #sieu #RomâniaVrea Autostrăzi, în Dâmbovița! (FOTO)

sursa foto facebook: Vlad Dinulescu

Mișcarea pornită de suceveanul Ștefan Mandachi, care cere construirea Autostrăzii Moldova, a fost susținută, astăzi, de sute de dâmbovițeni. Aceștia au oprit activitatea pentru 15 minute, de la ora 15:00. Foarte mulți șoferi au oprit mașinile în trafic, iar mai multe societăți au decis ca muncitorii să oprească lucrul pentru 15 minute.

În timpul protestului, la Suceava, inițiatorul acestuia Ștefan Mandachi a declarat că nu a trăit niciodată un asemenea moment de solidaritate. ”Avem o şansă unică să restartăm România acum” a spus acesta.

Șoferii au oprit la ora 15:00 pe Calea Domnească  din municipiul Târgoviște. 

 


Mai multe școli de șoferi din Târgoviște au oprit mașinile pe centura municipului, pentru a se alătura protestului #sieu.

Angajații Primăriei Găești au oprit lucrul pentru 15 minute, la inițiativa edilului localității. Găeștenii vor centură ocolitoare și modernizarea pasarelei de pe DN 7.

Găeștenii s-au solidarizat cu gestul autorităților locale.

Producătorul târgoviștean de mobilă Tilis, s-a alăturat protestului. Angajații au avut și pancarte cu mesajul: România vrea autostrăzi #sieu. Foto: facebook mobilatargoviste

Și atelierele mici au oprit activitatea pentru 15 minute. FOTO: Facebook V. Supuiala

Mai multe societăți din Titu, printre care: Metaplast S.R.L., Nicprem Impex S.R.L. și  ELJ Automotive vor autostrăzi. Angajații acestora au traversat timp de 15 minute strada, în semn de protest. Sursa foto: captura gazetadetitu.ro.

Și la Hotel Peștera, 15 minute angajații au avut liber, așa cum anunțase hotelul încă de la începutul săptămânii.

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro