Concursul de la Poliția locală Târgoviște nu se mai ține! Care erau variantele de șefi

Astăzi, era programat concursul pentru postul de director executiv adjunct al poliției locale târgoviștene. Postul scos la concurs de primăria Târgoviște era unul temporar, conform anunțului de participare. Din informațiile nostre, Agenția Națională a Funcționarilor Publici a aanulat concursul pentru că postul este blocat deocamdată, conform legii, neputând fi scos la concurs pentru o persoană din afara instituției. Postul poate fi ocupat, prin delegare, de un angajat al Poliției Locale.

Gura târgului îl plasa pe acest post pe Cătălin Rădulescu, fost milițian, actualmente social democrat, șef al Serviciului de Pază al CJD, dar și consilier local. Deși unii l-ar fi vrut plecat, acesta, însă, nu a dat prea multe semne că ar părăsi actual poziție din CLM, pentru a-i fi adjunct lui Dinu.

Alt nume despre care s-a vorbit în partidul conducător pentru a ocupa această poziție este cel al fostului securist Ștefan Ioniță, agent al poliției politice comuniste, conform CNSAS. Numele lui a fost luat în calcul în ciuda faptului că pe undeva prin link-urile atașate anunțului de concurs se specifica obligativitatea ca persoana care dorește să obțină funcția să nu fi făcut poliție politică.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Concursul de la Poliția locală Târgoviște nu se mai ține! Care erau variantele de șefi

 • 16 august 2016 at 20:08
  Permalink

  domnilor.radulescu nu a fost militian si basta.ca vreti voi sa faceti caterinca e alta problema.domu’nelu.cati ca radulescu nu au fost si au mai ramas in politie?asta a stat ce a stat si s-a carat.alti politisti si-au luat grade peste grade dar hoti nu au reusit sa prinda.

  Reply
 • 16 august 2016 at 14:52
  Permalink

  Capra nu a fost nici militian nici politist.El a fost un “miciman” care facea mici aranjamente si servicii personale unor sefi .Coloana lui vertebrala era permanent la 90 de grade in fata oricui avea o tabla sau tresa in plus fata de el.Verificati lucrarea lui de licenta si veti descoperi un copy paste grosolan.Asta este omul lui Tutuianu , membru PSD,consilier local, sef serviciu…..O rusine !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro