Concurs pentru jurnalişti! Înscrie-te şi tu!

Comisia Europeană și Biroul de Informare al Parlamentului European în România lansează o nouă ediție a concursului ”Reporter European”. În acest an, jurnaliștii sunt invitați să înscrie în competiție anchete și reportaje cu privire la una dintre cele trei teme ale concursului: impactul fondurilor europene în România, reforma politicii agricole comune și Anul European al Îmbătrânirii Active și Solidarității între Generații. Materialele pot fi înscrise în cadrul celor trei secțiuni – presă audio, presă video și presă scrisă și online. Cele mai bune două materiale jurnalistice vor fi premiate la fiecare secțiune cu câte o tabletă iPad 2, indiferent de tema tratată. Un premiu special va fi acordat celui mai în vârstă jurnalist care va înscrie în concurs cel puţin un material și care are peste 60 de ani.

De asemenea, câştigătorilor li se va oferi oportunitatea să efectueze o vizită în statele membre sau la instituțiile UE pentru întâlniri sau interviuri cu oficiali ai Comisiei Europene, membri ai Parlamentului European, reprezentanți ai autorităților naționale sau colegi din mass-media.

Organizatorii concursului pun la dispoziția bloggerilor o categorie specială, intitulată sugestiv ”Blogger European”. Cele mai reușite trei materiale postate pe bloguri vor fi premiate cu câte o tabletă iPad 2, cu condiția ca acestea să vizeze una dintre cele trei teme generale ale concursului.

Un juriu mixt, format din specialişti mass-media, bloggeri şi reprezentanţi ai instituţiilor europene din România, va juriza întregul concurs ”Reporter European”, inclusiv componenta dedicată bloggerilor. Printre criteriile de selecţie care vor sta la baza jurizării, se numără: relevanța materialului pentru tema propusă, acurateţea informaţiei, originalitatea

Pot fi înscrise în concurs materiale publicate sau difuzate în perioada 1 ianuarie – 1 noiembrie 2012, iar termenul limită pentru trimiterea acestora este 1 noiembrie 2012.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro