Avarie vizavi de CJD! Apa curge de câteva ore, fără ca cineva să intervină

Distribuie:

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”6gAtBv4ZhNg”]

      Avarie importantă pe o conductă de apă din centru municipiului, vizavi de Consiliul Județean Dâmbovița, în parcarea din fața Columna TV. Mai mulți cititorii au semnalat faptul că în jurul orei 21:00 din asalt a început să iasă apă, care umfla stratul de asfalt. Apa se scurge pe carosabil, o parte fiind preluată de canalizare. În jurul ora 22:30, conform martorilor, apa a început să țâșnească din asfalt, până la o înălțime de 2 metri, ceea ce demonstrează că avaria este pe o conductă importantă, sub presiune.

        Mai mulți cetățeni au încercat să contacteze telefonic Compania de Apă. La numărul de telefon 0245 615 657 li s-a spus că se va interveni…mâine. Cu alte cuvinte, Compania intenționează, conform doamnei care a răspuns la telefon, să lase apa să curgă până dimineață. Pe lângă pierderea importantă acest lucru va pune în pericol și circulația, temperaturile scăzute din timpul nopții favorizând apariția gheții în intersecția din centrul municipiului. Asta în condițiile în care avaria era cunoscută de la ora 19:00.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “Avarie vizavi de CJD! Apa curge de câteva ore, fără ca cineva să intervină

 • 17 ianuarie 2015 at 20:18
  Permalink

  SI CINE A SPAT-O?Nu exista nici un tap ispasitor ?Pe cine mai da vina COMPANIA DE APA?CA EI ASA SUNT INVATATI?NU RECUNOSC IN RUPTUL CPULUI CA DE 24 DE ANI EI NU FAC NIMIC DECAT INCASEAZA BANI ,BUNI SI SE FAC CA LUCREAZA.

  Reply
 • 15 ianuarie 2015 at 7:44
  Permalink

  Mama ei de deontologie….daca la ora 21 a inceput sa iasa apa din asfalt cum mama dreaq se stia de la 19 ? De la Nostradamus poate…

  Reply
  • 15 ianuarie 2015 at 9:18
   Permalink

   Sa-mi fie iertata indrazneala, dar de avarie se stia cu mult mai devreme. eu am trecut spre parcul Chindia fix pe acolo in jurul orei 18 si 10 si deja era apa pe carosabil…

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro