Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Amintiri: Pedeliştii plecau beţi de la petrecerile romilor! Numai ei?

Cum la ceas de sărbătoare oameni mai deapănă amintiri, liderul judeţean al Partidei Romilor, Moise Vasile Deju şi-a amintit astăzi de petrecerile de odinioară  în care pedeliştii aveau nevoie de taxiuri ca să mai nimerească drumul spre casă. E drept că amintirile au fost răscolite şi de refuzul PNL (care cuprinde şi fostul PDL) de a acorda bani pentru Ziua Internaţională a Romilor.

„Colegii de la PDL și PNL să nu uite că, anii anteriori, au venit au mâncat și au băut în parc la Chindia până le-am pus și taxiuri la dispoziție să plece acasă, că a fost situația de așa natură” a zis Deju. Cum de la prea multă mâncare nu îţi trebuie taxi, probabil că de la licori bahice s-au tras comenzile de maşini. Sincer nu avem neapărat motive de a nu-l crede pe Deju. Doar aşteptăm să ne spună dacă numai pedeliştii plecau pe trei cărări de la petrecerile romilor!

Pe de altă parte, credem că nici Deju nu uită că e consilier judeţean şi că a fost şi consilier prin Ministerul Culturii cu sprijinul chefliilor de la PDL Dâmboviţa!

Distribuie:

3 thoughts on “Amintiri: Pedeliştii plecau beţi de la petrecerile romilor! Numai ei?

  1. D-lor este treaba fiecaruia cat bea si cum pleaca! Asa si daca Tu……….s-a imbatat candva care este problema? Unora probabil le este necaz ca nu sunt si ei in cercul celor ce se imbata la astfel de petreceri.Daca este petrecere te distrezi,bei,mananci ca doar nu esti la priveghi si mai lasati dracului oameni in pace sa mai aiba si viata privata.Vedeti-va dragilor gunoaia din proprii ochi si apoi ………..Nu ne mai intocsicati cu astfel de prezentari ca nu asta ne intereseaza.Decebal, mare rege al dacilor bea de stingea.Important este ce lasi in urma!

  2. Anul trecut Ţu…. a plecat baut bine de la petrecerea din Parcul Chindia.
    A injurat in cort, a facut urat, exact ca un om baut bine.
    Multi cetateni aflati in cortul amplasat in Parcul Chindia au ramas fara cuvinte cand l-au vazut pe Ţu….. cat de baut era si cum injura ” ca la usa cortului”.
    Rusine dl. Ţu….. pentru comportamentul pe care l-ai manifestat la petrecerea din 2014.

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media