Stanciu Zisu, bănuit de cochetări cu UNPR: „Sunt sătul de atmosfera toxică din politică”

Deputatul PSD Stancu Zisu apare mai rar în presă, dar şi când apare se iscă câte un scandal. De data aceasta deputatul a stârnit pasiuni în interiorul PSD Dâmboviţa, după ce l-a însoţit pe liderul UNPR, Dan Miculescu, la Târgul de florii de la Voineşti. Poate n-ar fi nimic dacă în târg nu ar fi fost prezent şi preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, fără Zisu, însă. Este cunoscut faptul că deputatul a fost unul din cei mai apropiaţi oameni de Ţuţuianu în campania din 2012, răceala dintre cei doi fiind, însă, vizibilă în ultima vreme, în condiţiile în care relaţiia lui Zisu cu judeţul Dâmboviţa a fost ani de zile intermediată de liderul PSD Dâmboviţa.

Contactat telefonic de Gazeta Dâmboviţei pentru a-şi explica apropierea de Miculescu, deputatul PSD a declarat însă că e vorba doar despre o relaţie de prietenie. Zisu spune şi că nu înţelege polemica din moment ce UNPR este partenerul PSD: „Nu înţeleg ce atâta spaimă, ce atâtea dezbateri, pentru că am ieşit cu partenerii noştri la guvernare. Să înţeleg că nu mai sunt partenerii noştri? Eu ştiam că sunt parteneri noştri la guvernare, eu ştiam că la nivel central lucrurile sunt în regulă şi că acest guvern este în funcţie şi cu sprijinul UNPR. Sincer sunt destul de sătul de atmosfera toxică din spectrul poliţic dâmboviţean”  a precizat Zisu. Acesta a spus şi că nu va pleca din Partidul Social Democrat, aşa cum s-a speculat după ce a fost văzut în compania lui Miculescu.

Pe de altă parte, este cunoscută apropierea dintre deputat şi consilierul judeţean Mihiţă Moldoveanu de sprijinul căruia Zisu s-a bucurat în campania electorală pentru alegerile generale în urma cărora a obţinut victoria în colegiul Moreni. Moldoveanu este acum mâna dreaptă a lui Dan Miculescu, dar se pare că păstrează relaţii de amiciţie cu mulţi foşti colegi din PSD.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Stanciu Zisu, bănuit de cochetări cu UNPR: „Sunt sătul de atmosfera toxică din politică”

  • 7 aprilie 2015 at 10:25
    Permalink

    Doamne de-am scapa odata de acest impostor in plitica, cel care a devenit si cel mai bogat parlamentar(are sute de hectare de pamant) pe seama celor cazuti la revolutie. Acest nemernic trebuie scuipat zilnic de damboviteni, cine dracu l-a adus la Targoviste pe acest Zisu care n-are nimic comun cu Dambovita? Hei pesedistilor, pe cand il veti insoti pe securistul Stan de la alimentara la puscarie? Ce apropiere de Dan Miculescu, cine este si acest macelar? In zece luni va ajunge cu siguranta la puscarie, acest agramat, cuplat cu Bertha Colea care i-a pupat in fund pe toti pedelistii! Rusine si sila, vorba lui chioru!

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro