Actorul Ethan Hawke, la o grădiniţă din Dâmboviţa! Gestul minunat pe care l-a făcut vedeta

Celebru actor Ethan Hawke s-a aflat astăzi în Dâmboviţa, la invitaţia Asociaţiei OvidiuRo, asociaţie care sprijină copiii săraci să ajungă la grădiniţă sau la şcoală. Ethan Hawke, alături de co-fondatoarea OvidiuRo, Maria Gheorghiu, au fost alături de copiii de la grădiniţă Iazu, comuna Cojasca. Celebrul actor şi-a făcut timp pentru a citi poveşti copiilor dintr-una din cele mai sărace comunităţi din judeţ. Ethan Hawke a intrat în diverse roluri, iar Maria Gheorghiu a tradus micuţilor poveştile actorului. Mama lui Ethan Hawke este co-fondator al asociaţiei.

Cam așa arată niște copii de 4-5 ani cărora le place să li se citească povești, fie și-ntr-o limbă pe care o încă nu o înțeleg prea bine: engleza.  Într-un sat în care jurnaliștii apreciau acum doi ani că s-ar fi produs o minune și copiii vin cu sutele la grădiniță să învețe despre univers, a ajuns astăzi și Ethan Hawke – actorul, povestitorul și prietenul #fiecarecopilingradinta. Ethan a citit, Maria a tradus și a adaptat, iar amândoi au ținut partea copiilor și a educației timpurii de calitate. Copiii s-au amuzat și întrecut în răspunsuri la prima noastră oprire cu cărți uriașe și cărți pentru acasă pe anul ăsta școlar! Va urma!” a scris Maria Gheorghiu pe pagina ei de facebook.

Conform inspectorului general şcolar Sorin Ion, ambasada SUA a oferit, ieri, o recepţie pentru toţi cei implicați în proiectul asociației OvidiuRo, „Fiecare copil în grădiniță „, proiect transformat ulterior în legea 248 din 2015, la care a luat parte şi şeful învăţământului dâmboviţean.


foto Maria Gheorghiu

Foto Maria Gheorghiu

foto Maria Gheorghiu

foto Sorin Ion


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca