A ieşit cu scandal la întâlnirea noii conduceri a PDL Dâmboviţa cu primarii!

Liviu Negoiţă, George Ionescu, Bogdan Cantaragiu, Iulian Vladu, Jean Popescu şi Ovidiu Isăilă, adică o parte din noua structură de decizie de la PDL Dâmboviţa a stat, ieri, faţă-n faţă cu primarii şi viceprimarii PDL ai judeţului. Nu cu toţi, pentru că mulţi au lipsit de la întâlnire. Totuşi, noii şefi n-au ieşit prea bine după întâlnirea în care primarii şi-au exprimat nemulţumirea faţă de modul în care s-a făcut schimbarea la nivelul organizaţiei, fără ca structurile din teritoriu să fie consultate. Nemulţumirile unora dintre ei au fost exprimate, încă, de la înlocuirea lui Florin Popescu.

Nu nemulţumirile au fost cel mai tensionat moment al discuţiei care a avut loc la sediul Colegiului Medicilor Dâmboviţa. Surse din PDL au precizat pentru Gazeta Dâmboviţei că în urma discuţiile aprinse, senatorul Ovidiu Isăilă s-a supărat foc pe primarul din Glodeni, Petre Dinu, cei doi fiind la un pas să se încaiere. “În judeţul Dâmboviţa chiar s-a muncit şi nu sunt eu să-l judec sau să îl apăr pe Florin Popescu, dar faptul că n-am fost şi noi întrebaţi când au desfiinţat şi numit pe acesta interimar înseamnă că noi nu suntem decât carne de tun sau când vin alegerile suntem cu ştampila în mână şi gata. Nu ştiu dacă s-a supărat domnul Isăilă. Am vrut doar să-mi spun şi eu păsul. Am muncit, muncesc în continuare. Am spus că nu-l cunosc pe domnul Isăilă şi chiar nu-l cunosc. Nu e din Dâmboviţa. Eu de unde să-l cunosc pe dumnealui! L-am văzut aseară şi chiar nu ştiam cine e. Eu neştiind că e senatorul Isăilă, când s-au prezentat, le-am spus: Păi veniţi cu Isăilă! Cu Cantaragiu, cu Ionescu.” a pus pentru Gazeta Dâmboviţei, Petre Dinu, primarul comunei Glodeni, care s-a ferit să confirme zvonul, dar nici nu l-a infirmat vehement.

 Mai tranşant a fost primarul oraşului Fieni, Adriean Budoiu, devenit în ultima perioadă un fel de lider de grup al nemulţumiţilor din PDL Dâmboviţa,  prezent şi el la întâlnire: “Probabil că domnul Isăilă e supărat că a ieşit senator, că au muncit nişte proşti ca el să iasă senator şi probabil chestiunea asta îl supără.” Întrebat dacă a fost fost de faţă la altercaţie Budoiu a precizat:  “Chiar atunci părăseam sala.  A fost o altercaţie! A fost deranjat Isăilă că i s-a spus Isăilă, că are pretenţii să i se spună domnul senator. Oamenii ăştia nu ştiu în ce au intrat, că noi nu le cântăm în strună.” a mai spus edilul din Fieni.

 Nici deputatul Iulian Vladu nu a putut nega vehement episodul: “A fost o şedinţă unde fiecare primar a avut posibilitatea să exprime nemulţumirile pe care le-a avut. Actuala conducere este formată din membri de partid din judeţul Dâmboviţa. Doar preşedintele este adus de la Bucureşti. Ceilalţi sunt membri ai organizaţiei PDL Dâmboviţa. Ionescu este secretar regional şi are în subordine judeţul Dâmboviţa. Este ales în BPN la nivel naţional şi trebuie să-l respectăm pentru funcţia pe care o are în cadrul BPN. Domnul Isăilă a avut o discuţie mai aprinsă cu domnul primar de la Glodeni.” a precizat Iulian Vladu.

Între timp, cu toată rezerva în declaraţii a celor implicaţi, zvonul despre episodul regretabil a făcut înconjurul oraşului. Ovidiu Isăilă nu a putut fi contactat, deocamdată, pentru un punct de vedere. De altfel, senatorul nu a răspuns niciodată la apelurile telefonice ale redactorilor Gazeta Dâmboviţei.

UPDATE: Senatorul Ovidiu Isăilă a contactat redacţia Gazeta Dâmboviţei în această după amiază. El a precizat că a avut un schimb de replici cu primarul comunei Glodeni şi a admis că nici el nu-l cunoştea pe primar, nefiiind din colegiul pe care îl păstoreşte. Aşa cum i-am precizat şi senatorului, credem că între doi colegii de partid n-ar trebui să existe scuza cu „nu l-am cunoscut!” Isăilă a precizat că, în urma discuţie cu primarii, va încerca să fie mai prezent în toate colţurile judeţului pentru a se evita asemenea episoade. 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro