Weekend cu temperaturi în jurul valorii de 0 grade

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
17.11.2018 ORA 
08 – 18.11.2018 ORA 08
Vremea va fi deosebit de rece, cu maxime între 1 și 4 grade și minime între -4 și 0 grade. Cerul va fi noros și pe arii relativ restrânse, mai ales în cursul zilei, se vor semnala predominant fulguieli și lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare.

MUNTE
Vremea va fi rece, chiar deosebit de rece dimineața și noaptea. Cerul va avea înnorări și temporar, îndeosebi în prima parte a intervalului pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe creste.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
18.11.2018 ORA 
08 – 19.11.2018 ORA 08
Vremea se va menține deosebit de rece pentru această dată. Cerul va avea înnorări, iar în cursul zilei pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, mixte, iar spre seară și mai ales noaptea, treptat, aria precipitațiilor mai ales sub formă de ninsoare se va extinde și izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 6 grade, iar cele minime între -2 și 2 grade.
MUNTE
Vremea se va menține deosebit de rece în special dimineața și noaptea. Cerul va avea înnorări și mai ales în cursul nopții local și temporar va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro