Un zâmbet pentru Cristi Mănică!

Pe Cristi l-am cunoscut la sfârșitul anului trecut, când am extras în cadrul emisiunii Sport Show, de la Columna TV, un bilețel cu numele acestuia, în cadrul unui concurs. A fost doar semnul că trebuie să cunosc acest om, care iubește fotbalul, susținând echipa locală, ASFC Pucioasa, Chindia Târgoviște dar și pe Rapid București!

Părinții lui sunt în vârstă, și au și dânșii problemele lor…dar au grijă de Cristi cât de bine pot! Spun asta pentru că acesta e paralizat de la gât în jos…Sunt foarte multe cheltuieli, această familie fiind nevoită să aibe mereu necesarul pentru Cristi și pentru casă…Deși are pensie de handicap, trebuiesc făcute multe economii pentru a putea ține ritmul cu cheltuielile…

Fac un apel, în speranța că avem puterea de a ajuta, către toți cei care mă cunosc, din toate mediile în care activez. Haideți să facem fapte bune și în altă perioadă decât cea a sărbătorilor! E greșit să gândim că decât să donăm 30-50 de lei, mai bine nu o mai facem…Dacă ar fi 100 de astfel de donații? Sunt convins că sumele pot varia și mai sunt convins că mulți oameni de bine vor citi această postare! Nu vreau să fiu intermediar al sumelor de bani, de aceea vă las conturile, în lei și valută. Mă puteți contacta doar dacă vă este peste mână să virați în cont. Vă mulțumesc din suflet! Binele să vi se întoarcă înzecit!

PS. Poate că unii cred că acest om s-a îmbogățit după donația celor de la Celtic, o inițiativă care trebuie lăudată! A primit 150 eur și 100 de lei.

Manică Elena – titular (sora lui Cristi)
RO08BTRLGBPCRT00J8678101 – Valută
RO65BTRL01601201J86781XX – Lei

Share! ?

Preluat de pe pagina colegului nostru, BMG.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro