Un târgoviștean a câștigat finala X Factor

Duminică seară a avut loc finala celui de-al cincilea sezon al emisiunii X Factor, de la Antena 1.

Pentru premiul  de 100.000 de euro au luptat Bravissimo,  B52, Xenia Chitoroagă și Florin Răduță. Duelul final a fost între tanarul Florin Răduță, din Târgoviște și Xenia Chitororaga, din Chișinău.

Câștigatorul, ales prin votul publicului, a fost  Florin Răduță care s-a aflat sub îndrumarea lui Ştefan Bănică jr.

Florin Răduță a fost ales de publicul care a votat în timpul emisiunii și și-a adjudecat trofeul și marele premiu în valoare de 100.000 de euro cu 51,78 % din voturi. O seară magică și plină de emoție l-a făcut pe tânărul de 21 de ani să cadă în genunchi pe scenă, fără a-și putea potoli lacrimile de fericire. Îmbrățișat de mentorul său, Ștefan Bănică, Florin a mărturisit: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor din viața mea care m-au format ca om, lui Ștefan, tuturor celor care au participat la acest show. Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat!”

 Povestea lui Florin Răduţă este mai spectaculoasă decât un scenariu de film. Are 21 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a făcut nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile X Factor. Cu toate acestea, a reuşit să uimească juriul din prima secundă. A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro