Topul firmelor din județul Dâmbovița! Care sunt cei mai mari exportatori din județ

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița (CCIAD) a organizat ediția a XXIV-a a Topului Firmelor din județ. Topul se realizează pe baza informațiilor din situațile financiare ale societăților, declarate pentru anul anterior, în funcție de codul CAEN.

În Dâmbovița sunt înregistrate la Registrul Comerțului 14. 968 de comercianți persoane juridice și 12.322 comercianți persoae fizice. Doat 833 de societăți au capital străin. „La întocmirea clasamentului pentru 2016 au participat 8.655 sociăți din care au fost selecționate conform metodologiei, 912 firme clasate în primele 5. ” a precizat Gelu Rusescu, președintele CCIAD.

În topul exportatorilor din județul Dâmbovița conduce compania Arctic, urmată de ASO Cromsteel și Nimet. Topul este completat de Sun Garden Mangement, Nubiola România, Uzina Mecanică Mija, ELJ Automotive Titu, Paola confecții, Virix Prod și Vasony Prod.


CCIAD a tipărit și un catalog al Topului Firmelor 2016. Acesta va fi distribuit atât în țară, cât și în străinătate prin camerele de comerț, diferite instituții economice și ambasade.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca