TÂRGOVIȘTE: Tăriceanu crede în ruperea PNL! “Johannis nu e genul de lider”

Distribuie:

 Prezent, marţi, 11 noiembrie, la Târgovişte, liderul PLR, Călin Popescu Tăriceanu a lansat mai multe atacuri împotriva Partidului Național Liberal. Tăriceanu spune că marele PNL se va rupe după prezidenţiale: “Văd posibilă o asemenea scindare pentru că nu toţi… de exemplu, la Senat există o majoritate de senatori care nu sunt de acord cu actuala linie a partidului, cu actuala poziţionare, care au venit şi mi-au spus, au stat de vorbă cu mine şi mi-au spus acest lucru. Mi-au spus că şi la Camera Deputaţilor la fel, e aceeaşi frământare“, a afirmat Tăriceanu, care pune situația pe seama  amestecului cu PDL. El a mai spus că unii liberali i-au cerut să refacă PNL, fără PDL: “Am început să primesc din ce în ce mai mult semnale, foarte mulţi colegi care vin şi îmi spun: ce ne facem, ăştia de la PDL ne-au încălecat, iau toate deciziile, trebuie după alegeri să facem un congres, noi. Care voi? Noi, PNL. Vrem să ne reunim, să ne reunificăm’. În momentul acesta, într-adevăr îmi vin semnale foarte multe din partea unora care sunt în actualul PNL şi care au o frământare legată de convingerile lor politice, o frământare suplimentară, care s-a accentuat în ultima perioadă, îşi dau seama că partidul actual este orice, dar nu este un partid liberal, nici în profilul ideologic, dar nici în stilul în care este condus şi aşteaptă să treacă alegerile ca să începem discuţiile. Sigur că unii dintre ei pot să vină să ni se alăture. Dar acest lucru îl vom face într-o manieră selectivă, de la caz la caz“.

Totodată, în opinia lui Tăriceanu, eşecul mareli PNL i se datorează şi lui Jonahhis care nu “e genul de lider” “Eu zic că toți și-au dat seama, și din PNL și din PDL, că (Iohannis, n.r.) nu e genul de lider care să poată să facă față obligațiilor, constrângerilor la care ești supus ca lider al unui partid ce se vrea important. Știți, când nu îți vezi lungul nasului și te trezești cocoțat undeva în vârf, încep ceilalți să te vadă de fapt cum ești. El nu a parcurs etapele experienței politice necesare pentru a conduce, la acest nivel, un partid, nu mai vorbesc de candidatură la Președinție’‘, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Tăriceanu crede în ruperea PNL! “Johannis nu e genul de lider”

 • 12 noiembrie 2014 at 12:22
  Permalink

  De aceea trebuie sa stiti ce votati !

  Reply
 • 12 noiembrie 2014 at 5:16
  Permalink

  Ne e scarba de voi toti, ne-ati adus in sapa de lemn.Toti ati furat tara asta prin rotatia de la guvernare.Ne-ati mintit, promis, prostit, si uite unde ati ajuns. Ne este rusine cu voi si de voi!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro