FOTO – Călin Popescu Tăriceanu, în vizită la societățile Nimet și Cromsteel

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a cuprins și Dâmbovița într-un turneu electoral interjudețean. Tăriceanu a vizitat două unități de producție industrială: Nimet din localitatea Comișani și Cromsteel din Târgoviște, specializate în cromarea de bare.

Tăriceanu a stat de vorba cu mangerii, dar și cu angajații celor două societății, cărora le-a spus că după părerea sa industria românească este pe un drum bun. Totodată a îndemnat conducerile societăților să ia în calcul pentru dezvoltarea afacerilor și creșterea capacității de producție și schemele de ajutor acordate de stat.

Nimet SRL România este specializată în producția arborilor de precizie, barelor și șevilor cromate, barelor și șevilor nichelate și cromate, cilindrilor hidraulici. Nimet este partener Palfingher,  jucător de talie mondiala pe piața echipamentelor hidraulice.

Compania Cromsteel Industries Târgoviște este o investișie a grupului international FAIT din Italia. Domeniul principal de activitate este producerea de bare și țevi circulare din otel. În prezent compania își desfășoară activitatea pe o suprafață de 100.000 de metrii pătrați din care 30.000 de metri pătrați sunt folosiți pentru producție. Societatea exportă 90 % din producție în țări precum: SUA, Canada, Anglia, Spania, Franța, Germania, Olanda, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Italia, Bulgaria, Turcia, Rusia, Ucraina, Taiwan, China și Coreea. Cromsteel este una dintre cele 17 firme din județul Dâmbovița prezente în topul național al firmelor.

În vizita sa, Călin Popescu Tăriceanu a fost însoțit și de ministrul muncii Rovana Plumb și de președintele CJD Adrian Țuțuianu, alături de deputați și senatori de Dâmbovița.

 

tariceanu-vizita-dambovita (1) tariceanu-vizita-dambovita (2) tariceanu-vizita-dambovita (3) tariceanu-vizita-dambovita (4) tariceanu-vizita-dambovita (5) tariceanu-vizita-dambovita (6) tariceanu-vizita-dambovita (7)tariceanu-vizita-dambovita (9) tariceanu-vizita-dambovita (10) tariceanu-vizita-dambovita (11) tariceanu-vizita-dambovita (12) tariceanu-vizita-dambovita (13)


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Un gand despre “FOTO – Călin Popescu Tăriceanu, în vizită la societățile Nimet și Cromsteel

  • 12 noiembrie 2014 at 8:19
    Permalink

    Mai baieti,unde sunt locurile noi de munca?? Astea sunt vechi si de demult,le vizitam doar propagandist si atat. Unde sunt locurile de munca promise?? Ati mai furat si de la altii pentru voi..

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro