TÂRGOVIŞTE: S-a deschis prima spălătorie automată pentru covoare, cu preluare de la domiciliul clientului şi livrare după uscare

GO Clean este prima spălătorie automată pentru covoare din municipiul Târgovişte. O afacere pusă la punct de doi tineri care vor să-i ajute pe târgovişteni, şi nu numai, să aibă o casă curată cu efort  şi costuri minime. Spălătoria GO Clean preia covoarele de la domiciliul clientului şi le livrează după uscare, în maxim 48 de ore. Spălătoria preia şi covoare din localităţile limitrofe municipiului Târgovişte, dar în funcţie de volumul comenzii pot fi preluate din întreg judeţul.

Covoarele sunt spălate cu ajutorul unui utilaj de ultimă generație, produs de liderul mondial în domeniu și detergenţi special concepuţi pentru spălarea în profunzime și igienizarea covoarelor.

Acestea sunt desprăfuite prin intermediul unui utilaj format din două elemente: vibratorul și filtrul. Praful rezultat este preluat prin intermediul aspiratorului din filtru și transferat în depozitul de praf, nepermițând redepunerea lui pe covor. Ulterior  covorul este tratat cu soluția de spălat, șamponat și periat. Cele 4 perii rotative ale utilajului se deplasează de la un capăt la celălalt al trenului de spălare covoare. În funcție de tipul materialului din care este făcut covorul se utilizează perii speciale, de tip soft, medium sau hard. După aceea, covorul este clătit în întregime și pieptănat, rulat şi introdus în centrifugă. Prin procesul de centrifugare se elimină apa din covor în procent de 95%. Covorul este astfel aproape uscat. Pentru a asigura eliminarea completă a apei din covoare, dupa centrifugare, acestea sunt introduse într-o cameră specială, încălzită, ventilată, cu umiditate controlată.


Înainte de a fi livrate, covoarele trec printr-un proces de verificare și control, sunt aspirate, periate pentru înlăturarea eventualelor reziduuri (fire mici de păr, scame) și pregătite apoi de livrare.

Spălătoria GO Clean se află în Târgovişte, pe Calea Domnească, în incinta fostei clădiri Arta Populară.

  • Tarif standard (termen de livrare 24-48 ore) – 8,99 lei/mp
  • Tarif urgență (termen de livrare 12-24 ore) – 11,99 lei/mp

Pentru detalii şi comenzi – telefon 0751 292 292

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=Isqyvb6mDTY


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca