TÂRGOVIȘTE: Momente neplăcute pentru fostul premier Victor Ponta și liderii ProRomânia Dâmbovița (VIDEO)

Distribuie:

Fostul premier, Victor Ponta, și liderii ProRomânia au fost primiți cu huiduieli de către un grup de târgovișteni, la intrarea în Clubul Studenților din Târgoviște, acolo unde era programată o întâlnire cu simpatizanții formațiunii.

“Huo, Criminalule”, „Ai fost mână în mână cu rușii”, „Ai vândut țara” au strigat oamenii. Victor Ponta s-a apropiat de aceștia, dar s-a îndepărtat după ce un târgoviștean a început să i se adreseze direct fostului președinte CJD, Adrian Țuțuianu: “Ai zis că faci DN 71! Nu ai făcut nimic…Huo”. Țuțuianu a reacționat jignindu-i pe oamenii nemulțumiți, câteva ore mai târziu pe pagina sa de facebook numindu-i „agarici” și apreciind că au fost trimiși de Rovana Plumb…

Victor Ponta a efectuat, astăzi, o vizită în județul Dâmbovița la unități economice din Titu și Târgoviște, dar și la două depozite de legume din Băleni.

La întâlnirea cu simpatizanții, fostul premier a spus că formațiunea poate lua mai mult de 5% la europarlamentare, considerându-se însă principalul opozant al PSD: “În ceea ce privește rezultatul de la europarlamentare, evident că pentru un partid nou, care se luptă pe zona de centru-stânga, cel mai important este să ne calificăm, să luăm 5%… Evident că putem să luăm mai mult de 5%, dar important este să arătăm că putem exista ca partid în condițiile în care toate eforturile domnului Dragnea vor fi împotriva noastră”.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 4 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Momente neplăcute pentru fostul premier Victor Ponta și liderii ProRomânia Dâmbovița (VIDEO)

 • 15 martie 2019 at 19:22
  Permalink

  sunt niste mizerii de politicieni…

  Reply
 • 15 martie 2019 at 14:06
  Permalink

  Adriane nici nu stii, cat de mic incepi sa fii!

  Reply
 • 15 martie 2019 at 5:44
  Permalink

  am avut dreptate, lupul și-a schimbat doar părul: de la “urangutani” (mai, 2015) la “agarici” (martie, 2019) o fi evoluție sau involuție? 🙁

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro