TÂRGOVIȘTE: Momente neplăcute pentru fostul premier Victor Ponta și liderii ProRomânia Dâmbovița (VIDEO)

Fostul premier, Victor Ponta, și liderii ProRomânia au fost primiți cu huiduieli de către un grup de târgovișteni, la intrarea în Clubul Studenților din Târgoviște, acolo unde era programată o întâlnire cu simpatizanții formațiunii.

“Huo, Criminalule”, „Ai fost mână în mână cu rușii”, „Ai vândut țara” au strigat oamenii. Victor Ponta s-a apropiat de aceștia, dar s-a îndepărtat după ce un târgoviștean a început să i se adreseze direct fostului președinte CJD, Adrian Țuțuianu: “Ai zis că faci DN 71! Nu ai făcut nimic…Huo”. Țuțuianu a reacționat jignindu-i pe oamenii nemulțumiți, câteva ore mai târziu pe pagina sa de facebook numindu-i „agarici” și apreciind că au fost trimiși de Rovana Plumb…

Victor Ponta a efectuat, astăzi, o vizită în județul Dâmbovița la unități economice din Titu și Târgoviște, dar și la două depozite de legume din Băleni.

La întâlnirea cu simpatizanții, fostul premier a spus că formațiunea poate lua mai mult de 5% la europarlamentare, considerându-se însă principalul opozant al PSD: “În ceea ce privește rezultatul de la europarlamentare, evident că pentru un partid nou, care se luptă pe zona de centru-stânga, cel mai important este să ne calificăm, să luăm 5%… Evident că putem să luăm mai mult de 5%, dar important este să arătăm că putem exista ca partid în condițiile în care toate eforturile domnului Dragnea vor fi împotriva noastră”.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 4 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Momente neplăcute pentru fostul premier Victor Ponta și liderii ProRomânia Dâmbovița (VIDEO)

 • 15 martie 2019 at 19:22
  Permalink

  sunt niste mizerii de politicieni…

  Reply
 • 15 martie 2019 at 14:06
  Permalink

  Adriane nici nu stii, cat de mic incepi sa fii!

  Reply
 • 15 martie 2019 at 5:44
  Permalink

  am avut dreptate, lupul și-a schimbat doar părul: de la “urangutani” (mai, 2015) la “agarici” (martie, 2019) o fi evoluție sau involuție? 🙁

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro