TÂRGOVIȘTE: BeMed Center te ajută să slăbești rapid și să îți tonifici musculatura prin electrostimulare

 

Vrei să scapi de câteva  kilograme, să ai o musculatură tonifiată și un corp remodelat? Soluția vine de la BeMed Center Târgoviște și costumul iMed. Este vorba de un costum revoluționar, care cu ajutorul radiofrecvenței te ajută să ajungi la rezultatele dorite, în timp scurt.

Cum funcționează iMed? EMS reprezintă prescurtarea sintagmei Elektro Muscular Stimulation – stimularea electrică a mușcilor, pe zone, folosind costume speciale. EMS folosește o tehnologie sigură și eficientă de activare a muschilor printr-un impuls bipolar, implicând astfel peste 92% din fibrele musculare asupra cărora se aplică impulsul. Un curent alternativ de intensitate redusă este distribuit prin electrozii plasați pe corp, tensionând, astfel, mușchii.

Folosind costumul special iMed, întregul corp se poate antrena atât în poziție de repaus, cât și mișcare. Antrenamentul EMS este ideal pentru :
-recuperare medicală, recuperare post natală
-terapia durerii
-fitness
-slăbit
-tratarea celulitei și  a vergeturilor
-formarea de masă musculară
-diminuarea sau eliminarea durerilor de spate
-gimnastică musculară
-tonifierea și refacerea elasticității pielii

Printre electele  antrenamentului iMed se numără: slăbirea și atenuarea vergeturilor, tonifierea întregului corp,  creșterea capacității pulmonare și a rezistenței la efort, îmbunătățirea circulației periferice, a ritmului si rezistenței cardiace, accentuarea metabolismului, scăderea simptomelor de incontinență urinară, încetarea sau ameliorarea durerilor de spate și de șold.

IMPORTANT: Antrenamentele, în special cele pentru recuperare medicală, se pot desfășura și pasiv, chiar în poziție șezând sau stând întins pe pat. Efectele sunt de refacere și întărire a musculaturii și de reducere în greutate.

Puteti beneficia de efectele costumului iMed, în cadrul BeMed Center, Târgoviște, strada profesor Cornel Popa, nr. 61 A, în spatele Parcului Chindia. Pentru detalii și programări – 0728 111 296 sau bemed-center.ro

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro