Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Summitul Parcurilor Industriale – Parcul Moreni a anunțat extinderea cu 18.000 de metri pătrați

Conducerea Parcului Industrial Moreni a fost prezentă, săptămâna trecută, la Summitul Parcurilor Industriale, un eveniment organizat de Ministerul Dezvoltării în parteneriat Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și Incubatoarelor de Afaceri din România. Parcul Industrial Moreni a fost reprezentat de directorul Gabriel Purcaru, dar și de către mai mulți membrii ai echipei parcului. Summitul a discutat despre dezvoltarea Parcurilor Industriale, atragerea de Fonduri Europene, atragerea investitorilor și crearea de noi locuri de muncă, dar și posibilele beneficii pentru rezidenți.

În acest context, Gabriel Purcaru a anunțat că Parcul Industrial va fi extins pe 18.000 mp, pe un teren cedat de autoritățile locale. Extinderea este necesară întrucât parcul este ocupat în proporție de 100%.

Menționez că atât eu în calitate de director general cât și echipa pe care o coordonez la nivelul MPI monitorizăm cu atenție elaborarea ghidurilor de finanțare pentru exercițiul financiar 2021–2027, unde cu siguranța vom aplica pentru cel puțin un proiect de modernizare și dezvoltare a MPI pe fonduri europene!

Parcul Industrial Moreni, face parte din topul parcurilor industriale având în vedere că suprafața acestuia este de peste 252.000 metri pătrați cu un grad de ocupare de 100%! Pe această cale vreau să menționez faptul că astăzi în interiorul MPI își desfășoară activitatea un număr de 44 societăți comerciale cu diferite domenii de activitate care asigura locuri de muncă pentru aproximativ 900 angajați!

Vă aduc în atenție faptul că astăzi ne aflăm în procedură de predare a unei suprafețe de teren de peste 18.000 metri pătrați de către primăria Moreni, procedură care sperăm să se finalizeze până la sfârșitul anului, unde cu siguranț[ vom dezvolta noi capacitați de lucru în vederea atragerii de investitori și crearea de noi locuri de muncă!” a declarat la finalul summitului, directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media