“Sola”, un nou proiect al tinerei artiste Ana Iancu. Interviu

Povestește-ne despre noul tău proiect, piesa SOLA!

-Piesa “Sola”   este noul meu proiect, o piesa cu mesaj, textul fiind în limba spaniolă. Videoclipul este filmat la Phoenicia Grand Hotel, locație care a oferit cele mai interesante locuri pentru realizare.  Piesa a fost conceputa și înregistrată la Danezu Music, iar clipul a fost realizat de echipa de la cunoscutul studio de producție muzicală Danezu Music.

“Sola”, ca stil muzical este un latino combinat cu dance.

     -Cu cine ai lucrat la această piesă?

-Noua melodie a fost primita cu interes de public, cu emoție și multă afecțiune. Am simtit acest lucru în urma participării la concerte, publicul fiind entuziasmat și răsplătind prestația cu aplauze și bis. În viitor voi lucra la o nouă piesă, în limba engleză, la aceeași casă de producție. Doresc să transmit, prin cântecele mele, iubire, bunătate, speranță, putere și hotărâre, să nu renunțăm oricât de greu va fi. Schimbând gândirea, îți schimbi viața.

Atât eu, cât și managerul meu am ales ca piesa “Sola”  să o cânt  în spaniolă,  pentru că îmi plac Spania, cultura țării și mai ales pentru că a fost o provocare pentru mine acest lucru, deoarece eu vorbesc mai multe limbi străine: spaniola,engleza,italiana,bulgara, greaca, franceza.

Ce alte proiecte pregătești?

-Am mai multe proiecte în lucru, impreuna cu managerul meu Danezu (Daniel Mihai Calin) și în curand pregătim o noua surpriză muzicală.

 

Danezu( Daniel Mihai Calin), impresarul si managerul Anei ne spune cateva cuvinte…

  Imi place să lucrez cu Ana Iancu, pentru că este o fata serioasă, creativă. Ana este talentată, iar potențialul ei este unul  foarte mare. Ana Iancu are multe de arătat, dar nu ne grăbim , le facem pe rând, pentru a putea oferi publicului surprize speciale și unice, așa cum este și Ana.

 

Mai multe informații despre proiectele Anei găsiți pe pagina oficiala de artist, ANA IANCU, pe Facebook si pe canalul de youtube.

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro