14.500 de lei amendă, la câteva ore de la deschiderea, cu restricții, a circulației pe podul de la Valea Voievozilor

Circulația pe podul de a Valea Voievozilor s-a reluat astăzi, alternativ, pe un singur sens. Constructorul a turnat un strat de asfalt provizoriu care va fi curățat la primăvară, când se vor relua lucrările, a montat semafoare la cele două capete ale podului și a improvizat trotuare delimitate cu balize de pastic. Lipsesc însă elementele de siguranță.  Lucrarea era prevăzută a fi finalizată pe 15 decembrie, podul fiind închis circulației publice din 25 septembrie.  Lucrările pentru pod au fost subcontractate unei societăți din Snagov specializată în construcții de poduri și tuneluri.  Constructorul nu a reușit, însă, să finalizeze lucrările la pod, în data asumată de comun acord cu primăria Târgoviște.

Conform IPJ Dâmbovița, constructorul avea obligația ca la reluarea circulației „drumul să fie semnalizat corespunzător în așa fel încât să nu constituie un pericol pentru participanții la trafic”. Polițiștii au constatat că acest lucru nu s-a întâmplat și au sancționat, astăzi, constructorul cu o amendă în valoare de 14.500 de lei. În urma cu aproximativ 2 luni, pentru același obiectiv, a mai fost aplicată o amendă cu aceeași valoare.


Podul de la Valea Voievozilor face pare din proiectul Centurii Ocolitoare a municipiului Târgoviște. Pe 8 iunie a fost semnat cel de-a patrulea contract pentru acest obiectiv, fiind ultimativă data de finalizare 1 decembrie 2018, în caz contrar municipiul fiind obligat să restituie banii primiţi de la Uniunea Europeană. În urma licitaţiei a fost declarată câştigătoare Asocierea SC TELOR INVEST SRL – RICCIARDELLO COSTRUZIONI SRL – SC PETROCONSTRUCT GROUP SRL – SC LEODRUMIT CONSTRUCT SRL.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca