Simpatii și în Pro România Dâmbovița: “Omul se deoache si de prost”

Distribuie:

Adrian Țuțuianu are foarte mulți “fani” și printre colegii din Pro România Dâmbovița, pe care a reușit să îi cucerească, cel mai probabil, cu eleganța caracteristică.

La primele ore ale acestei dimineți, ne-a atras atenția o postare pe facebook a Cristinei Sima (cea de care am mai scris, atunci când Adrian Țuțuianu a vrut să o convingă, realmente cu pumnii, de autoritatea sa în cadrul formațiunii), unul din vechii membri Pro România Dâmbovița.

Deunăzi, un “(fai)mouse ” al politicii dâmbovitene, încântat de “vizualizările” avute la o conferință de presă, transmisă in direct pe pagina sa de facebook, se adresează distinsului auditoriu: “vedeți băi, așa se face politică, nu cum fac maimuțoii aia..”(colegii lui de partid).
In ideea de a-l aduce cu picioarele pe pământ, mă simt nevoită sa-i transmit următorul lucru:
Prietene, politica se face pe voturi, nu pe “vizualizari”!
Cu vizualizarile e la fel cum e cu deochiul. Omul se deoache si de prost, nu doar de destept si frumos..😎

#atențielamaimuțoi” a notat aceasta pe rețeau de socializare.

Chiar fără nume, este mai mult decât evidentă identitatea “(fai)mouse” -ului. Singurul care ține conferințe de presă pe pagina de facebook este Adrian Țuțuianu, senator Pro România. Acesta a avut o asemenea prestație chiar ieri dimineață. Conform FB-ului a avut aproape 4000 de vizualizări, 160 de distribuiri și 60 de like-uri. Diferența mare dintre distribuirea materialului video și numărul de like-uri se explică prin faptul că distribuirile au fost făcute în anumite grupuri, multe fără activitate, de către un numar redus de conturi de facebook.

Politica nu se face pe vizualizări, ci pe voturi” spune Sima. Dacă s-ar face pe vizualizări înseamnă că aproape un sfert din votanții partidului au fost ieri on line, ceea ce este utopic. Pro România Dâmbovița a obținut 23.000  de voturi la alegerile europarlamentare.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro