Rovana Plumb pune capăt unor zvonuri: „Voi rămâne la președinția organizației județene a PSD!”

Președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a lămurit într-o emisiune a postului de televiziune Columna TV, zvonul privitor la o eventuală plecare din organizație după alegerea sa ca europarlamentar. Declarațiile au fost făcute în emisiunea Riposta, moderatorul Marius Dumitrache primind această întrebare în timpul emisiunii de la un lider PSD local, căruia nu a dorit, însă, să îi dezvăluie identitatea. “Apreciez foarte mult munca tuturor liderilor PSD locali, de aici, din Dâmbovița și vreau să le spun că voi rămâne  la președinția organizației județene a  PSD cu toată determinarea. Nu am venit ca să plec, nu am venit să fac o “figură de stil”, chiar iubesc Dâmbovița.” a răspuns Plumb.

Aceasta a vorbit și despre atmosfera din partid, cu o două zile înainte de alegerile europarlamentare: „Sunt onorată să fiu președintele uneia dintre cele mai puternice organizații PSD din țară și vreau să le mulțumesc tuturor colegelor și colegilor mei, fie că vorbim de primari, de președinți de organizații, de consilieri județeni, de consilieri locali, dar și simpli membri, pentru  atitudinea pe care o au zi de zi. Nici o clipă nu s-au gândit să trădeze PSD plecând din partid. Din contră nu le place trădarea, nu le plac cei care au fost odată membri ai PSD și partidul le-a dat totul, iar acum să le întorc spatele și să le vorbesc urât. Inclusiv la mitingul organizat de PSD național la Târgoviște, fiecare membru a răspuns cu multă solidaritate.” a declarat Rovana Plumb în cadrul emisiunii Riposta.

Rovana Plumb a fost aleasă președinte al PSD Dâmbovița în cadrul unei conferințe de alegeri care a avut loc în luna martie a acestui an. Ulterior, ea a fost aleasă să deschidă lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Plumb este originară din județul Dâmbovița, copilărind în comuna Buciumeni.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro