Mâine timpul va sta în loc pe Eugen Popescu! Liga 1 la o distanță de 90 de minute!

 

După ce anul trecut, Chindia a fost incredibil de aproape să promoveze după foarte mult timp în Liga 1, acum are toate șansele să o facă, după o luptă lungă, într-o serie cu multe echipe de tradiție din fotbalul românesc! Deși mulți nu le dădeau șanse pentru îndeplinirea obiectivului, și anume promovarea, fiind intrigați de ceea ce s-a întâmplat anul trecut, târgoviștenii sunt la 90 de minute de Liga 1, având nevoie de un singur punct pentru a promova matematic încă din penultima etapă. Chindia putea promova matematic marți, dacă U Cluj nu înscria în minutul 89, în meciul jucat acasă cu Snagov. Deși Luceafărul Oradea, adversarul de mâine este incomod, Chindia va fi împinsă de dorința arzătoare de a încununa cu succes munca începută anul trecut, când s-a ridicat ca un soldat rănit și a continuat să lupte, cât și de cei 7000 de spectatori care vor sta inclusiv pe scările tribunelor, pentru a revedea o promovare istorică a echipei târgoviștene!

Generalul e de fapt un comisar…

Generalul care a condus această luptă, e “Comisarul Moldovan”, fostul internațional cu o experiență uriașă ca jucător dar cu realizări și ca antrenor, fiind obișnuit cu promovările din această postură. Vio a fost contestat în câteva rânduri, dar a demonstrat că este omul de care aveam nevoie, susținând clar încă de la început că a venit la Târgoviște cu obiectivul îndrăzneț de a promova! Desigur, avea nevoie de un grup unit, de profesioniști, de luptători, care să nu se dea înapoi de la nimic…și l-a avut! Toată considerația pentru acești jucători, pe care i-am văzut de multe ori jucând până la epuizare! La ultima promovare, pe Chindia am văzut-o la Câmpulung, când a urcat în Liga a 2-a, eram în peluza și i-am văzut cum se bucurau ca niște copii în jurul lui Pătru după fluierul final!

Sâmbătă, timpul stă în loc!

Mâine, pe 25 mai, de la orele 14:00, Chindia va susține testul final pe Eugen Popescu, în fața Luceafărului Oradea! Nu ai voie să lipsești de la acest meci! Mâine se rescrie istoria!


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro