TÂRGOVIȘTE: Program de lucru special, pe 25 și 26 mai, pentru eliberarea actelor de identitate

 

Informare

privind programul special din zilele de 25- 26.05.2019,

pe timpul desfășurării alegerilor europarlamentare și

 a referendumului național

 

În scopul asigurării condițiilor optime pentru desfășurarea scrutinului electoral/popular, S.P.C.E.P. Târgoviște va asigura în zilele de 25 și 26 mai 2019 program de lucru special, sâmbătă: 08ºº- 16ºº și duminică: 07ºº- 21ºº, pentru eliberarea actelor de identitate cetățenilor cu drept de vot, care nu au act de identitate valabil.

Astfel, persoanele arondate se pot adresa entității noastre în situația în care au actul de identitate pierdut, furat, distrus, deteriorat sau cu termenul de valabilitate expirat.

În vederea informării cetățenilor, redăm procedura de eliberare a cărții de identitate precum și modalitatea de soluționare a cazurilor particulare pentru solicitanții care nu îndeplinesc condițiile necesare eliberării cărții de identitate:

Cartea de identitate se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei și a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, statutului civil, cetățeniei române și a domiciliului. Contravaloarea cărții de identitate în cuantum de 7 lei se va achita la ghișeul serviciului de evidență.

În situația în care nu pot fi prezentate documentele prevăzute de legislația în vigoare( certificate de stare civilă, hotărâri judecătorești, dovezi cu privire la domiciliu) cetățenilor li se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care vor depune 3 fotografii ³/4 și taxă 1 leu, achitată ca și în cazul cărților de identitate.

Menționăm că, aducerea la cunoștința publică se va face prin afișarea informațiilor relevante la punctul de informare al serviciului, prin postare pe site- ul autorității publice locale și printr- un comunicat de presă in mass- media locală.

Șef serviciu S.P.C.E.P. Târgoviște

                                                                                                                                                                                               Ioniță Mirabela- Denisa

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro