Romii, atac la minoritatea maghiară! Nicolae Păun critică UDMR!

Președintele Partida Romilor, Nicolae Păun a avut astăzi, la Târgoviște, prima reacție publică pe teme electorale în privința turului II al alegerilor. Păun i-a criticat pe liderii minorității maghiare pentru faptul că nu au dat propriului electorat un mesaj de sprijin al candidatului Victor Ponta, deși sunt împreună cu acesta la guvernare.

“Dacă există o minoritate în Țara Românească, și nu vreau să îi dau numele, care s-a bucurat enorm demult de sprijin guvernamental și care a recomanda pentru turul II să voteze electoratul cum dorește, eu în calitate de reprezentant al minorități rome, minoritate care nu s-a bucurat de sprijin guvernamental așa cum s-a bucurat minoritatea maghiară, noi am spus pe față că în sprijinim pe Ponta în turul II. Și cred că este un lucru care trebuie să dea de gândit cel puțin pentru viitoare guvernare, atunci când se raportează la problemele comunității de romi.” a declarat, președintele Partida Romilor, Nicolae Păun.

Declarația a fost făcută în cadrul evenimentului de semnare al protocolului de colaborare pentru susținerea candidatului Victor Ponta, în turul II al alegerilor prezidențiale. Astfel de protocoale au fost semnate în 36 de județe ale țării.

La semnarea protocolului de la Târgoviște a fost prezent și ministrul muncii Rovana Plumb, căruia Păun i-a spus: “Noi nu suntem Casa Regală Cioabă, noi suntem Partida Romilor și dacă spunem ceva, așa rămâne”. 


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro