Lavinia Olteanu, despre ratarea de la Mondiale: “Era şansa mea, dar nu dau vina pe nimeni”

Sportiva târgovişteacă a făcut parte din lotul naţioal de karate pentru Campionatul Mondial de Karate WKF, ce a avut loc în perioada 5-9 noiembrie, în Germania. Din motive de organizare a delegaţiei, ea nu a ajuns însă la timp în sala de concurs, pentru proba de kata senioare, la care era înscrisă. “Sunt foarte supărată. A fost un vis pentru mine să ajung la Campionatul Mondial WKF. M-am pregătit atâţia ani şi cred că aveam şanse să trec de câteva tururi. Aveam experienţa de la Campionatul European WKF, eram mental pregătită, din păcate nu am ajuns la timp în sală. Eu ştiam că o să intru în competiţie la ora 9.00, antrenorii ştiau de ora 10.00 şi am mers pe mâna lor. Era şansa mea, dar nu dau vina pe nimeni”, a declarat, pentru Gazeta Dâmboviţei, Lavinia Olteanu.
Ea se mulţumeşte în schimb cu faptul de a fi asistat la o competiţie de o asemenea anvergură. “A fost o competiţie cu un nivel extraordinar de ridicat şi un spectacol deosebit. Au participat sportivi din peste 60 de ţări ale lumii şi mă bucur că am văzut pe viu şi adversare din afara Europei. Nu mi-e teamă să le confrunt peste doi ani”, spune sportiva încrezătoare. Ca să intre iar în lotul naţional de karate, ea va trebui să confirme din nou la competiţiile naţionale şi internaţionale.
Cât priveşte vina pentru ratarea participării Laviniei la Mondiale, Federaţia Română de Karate va lua măsuri şi va trage la răspundere pe cei în cauză.

La Mondialele din Germania a mai participat un sportiv târgoviştean. Cristian Mihăieş a fost eliminat în primul tur de reprezentantul Irlandei de Nord, după un meci strâns. “Am pierdut în ultmele 20 de secunde, dar pentru mine acest campionat a fost o experienţă extraordinară. Am rămas uimit de nivelul ridicat al competiţiei şi de amploarea evenimentului care s-a desfăşurat într-o sală cu 16.000 de locuri”, mărturiseşte sportivul.

mihaies

Urmează o pauză competiţională pentru cei doi şi chiar un mic repaos la finalul unui an în care au obţinut mai multe medalii naţionale şi internaţionale şi au adunat experienţe de neuitat.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro