EXCLUSIV: Tudorică Răducanu a câștigat procesul și rămâne consilier local

Curtea de Apel Ploiești i-a dat câștig de cauză consilierului local Tudorică Răducanu în procesul acestuia cu instituția prefectului Dâmbovița. Curtea a respins ca nefondat recursul înaintat de prefectură la decizia Tribunalului Dâmbovița care a constat „că nu a încetat de drept mandatul de consilier local municipal al intervenientului”. Decizia Curții de Apel este definitivă.

 În 2012, Tudorică Răducanu a candidat pe listele PDL, din partea Asociaţiei Partidei Romilor, printr-un acord politic în urma căruia romii au primit locurile 6, 9 şi 15 pe listele PDL pentru Consiliu Local. Ulterior PDL a vrut să-l scoată pe Răducanu din CLM. Acesta a rămas, aparat de PSD, și s-a dresat instanței în baza acordului politic, el nefiind niciodată membru PDL, Instanța a decis, în final, că Răducanu are dreptate. În urma ordonanței care permitea migrația, acesta și-a declarat apartenența la Partida Romilor.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “EXCLUSIV: Tudorică Răducanu a câștigat procesul și rămâne consilier local

  • 14 noiembrie 2014 at 11:16
    Permalink

    Bravo Tudorică, arată-le tu târgoviștenilor cine ești de fapt și de ce ai candidat pentru funcția de consilier, că nemernicii ăștia de stan, prisecaru et.comp. se fac că nu știu. Ia-le tată toată piața 2 brazi în administrarea ta, închide circulația la restaurantul tău de la pavcom, poate așa se vor trezi cetățenii urbei si-i vor scuipa pe cei din conducerea primărie,că altceva nu merită!

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro