Protest la AsoCromsteel! După trei săptămâni de grevă generală, salariații sunt tot uniți!

325 de salariați al Aso Cromsteel, din 343 câți au semnat ultima convocare, au decis să rămână în grevă generală. Alți 6 și-au găsit între timp un alt loc de muncă. Practic doar 12 persoane au spart greva și s-au întors în producție.

Oamenii vor condiții mai bune de de muncă și salarii mai mari. Au încetat lucrul pe 28 martie și asigură zilnic pichete de grevă. Printre principalele revendicări se numără: acordarea unui spor de vechime, introducerea unei grile de salarizare, a unui sistem de promovare și a departajării între muncitorii calificați și cei necalificați.

Salariații spun că patronatul italian trebuie să îi  plătească corect, la cât valoarează munca lor, altfel vor ajunge cu toții badante în Italia pentru că altfel nu se mai pot descurca. Deoamdată, conducerea a anunțat că demontează niște utilaje din lipsa personalului. Sindicaliștii spun, însă, că este o manipulare, fiind vorba despre niște utilaje vechi care vor fi valorificate la fier vechi.


 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic