Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Președintele a dat milităria jos din pod! Să fie acesta sfârșitul crizei politice? 

 Președintele României pare să nu fi părăsit Palatul Victoria în ultimele zile. După ce pe 20 octombrie, Dacian Cioloș, propunerea sa de premier, nu a primit votul de încredere al Parlamentului, Klaus Iohannis a chemat din nou Partidele la negocieri dis de dimineață.

De această dată, Partidul National Liberal l-a scos în față pe Generalul în rezervă Nicolae Ciucă. Se pare că fostul Ministru al Apărării a primit încrederea lui Klaus Ioannis, acesta fiind propus pentru funcția de Premier. În consecință, Nicolae Ciucă urmează să meargă la negocieri cu parlamentarii și să stabilească o formula de guvernare optimă pe care să o prezinte Comisiei de Evaluare și apoi Parlamentului.

„Este nevoie de o soluție reală, de un guvern care se apucă să rezolve problemele care îi preocupă pe români. Este obligatoriu să terminăm cu această criză de preocupări care țin doar de politicieni, este inadmisibil să continuăm în acest stil. Am fost foarte mulțumit și bucuros că PNL a venit cu o nouă abordare și cu această propunere, în persoana lui Nicolae Ciucă.”, a declarat Klaus Iohannis.

Nici președintele PNL nu a ratat ocazia de a-și declara meritul. Acesta a precizat că Nicolae Ciucă a fost propunerea sa și că se așteaptă ca partidele politice să ajungă la o înțelegere în aceea ce-l privește.

„Este o propunere pe care eu am făcut-o în BPN care a venit pentru a debloca această criză politică. „

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media