Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Cum să ieși în câștig susținând jucătorul de fotbal preferat

Ești microbist înfocat și porți cu mândrie culorile echipei în zi de meci și nu numai. Știi pe de rost componența lotului, statisticile atacanților și procentajul de reușită al portarilor. Nu pierzi nicio transmisiune în direct din deplasare, iar când joacă acasă ești mai mereu pe stadion. Pe lângă bucuriile de suporter, ai șansa să ieși în câștig susținând jucătorul de fotbal preferat, așa că pariază pe meciurile de fotbal ale formației favorite.

Îți prezentăm în continuare câteva strategii utile atunci când începi să plasezi online pariuri pe fotbal și mai ales pe un jucător care evoluează în meciul respectiv:

 

Analizează pariurile pe marcator disponibile pe site-urile de pariuri

Atunci când vrei să pariezi pe un jucător care evoluează în unul dintre campionatele de top ale Europei (Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, La Liga) sau în competiții inter-cluburi ca Europa League ori Champions League, interesează-te despre opțiunile disponibile pentru pariuri pe marcatori.

Cele mai populare pariuri sportive pe fotbal la capitolul marcatori sunt următoarele:

  • jucătorul respectiv să înscrie oricând;
  • să marcheze primul (first goalscorer);
  • să marcheze ultimul (last goalscorer);
  • să reușească o dublă (brace);
  • să reușească o triplă (hat-trick).

Analizează pariurile disponibile și mizează pe acelea care oferă condiții avantajoase, de exemplu dacă ai pariat că jucătorul respectiv înscrie primul și el reușește să dea gol de abia spre final, după ce alți coechipieri de-ai lui au deschis scorul, poți primi înapoi suma pariată.

Urmărește promoțiile site-urilor de pariuri pentru pariuri de valoare pe marcatori

Pariurile de valoare (value bets) reprezintă pariuri pe evenimente sportive unde consideri că probabilitatea reală de câștig este mai mare decât probabilitatea de câștig exprimată prin cota pe care o oferă un site de pariuri.

Dacă jucătorul de fotbal preferat este un excelent executant de cornere, iar echipa adversă are o apărare mai slabă la acest tip de lovituri, poți să mizezi că omul tău va da mai multe goluri și să pariezi în consecință.

De asemenea când echipa începe meciul, iar în primul 11 nu se află jucătorul respectiv, poți miza că va fi introdus la pauză sau pe final de meci și că va înscrie. Poți beneficia de condiții avantajoase la acest tip de pariuri, de exemplu cotă 1,00 dacă jucătorul nu mai este introdus pe teren pe toată durata partidei, sau dacă scorul final este 0-0.

Fii prudent cu strategia de pariuri pe jucătorii preferați

Este clar că tipul de pariuri sportive online pe jucători este mai riscant decât cel pe scor sau celelalte tipuri de pariuri (pe cornere, cartonașe, faulturi etc.). Pot interveni accidentări, ocazii de gol nesperate care să modifice dinamica jocului, penalty-uri, anulări de goluri, ratări exasperante. Toate acestea se reflectă în volatilitatea pariurilor pe jucător, mai ales la cele antepost, care nu sunt recomandate, ci mai degrabă poți încerca pariuri live pe jucătorii preferați.

Combină inteligent tipurile de pariuri pe fotbal și construiește o strategie prudentă, care să-ți maximizeze șansele de câștig pe termen lung. Începe în stil easy money, continuă cu pași mici și după fiecare pariu pierdut ridică miza cu o unitate, iar după fiecare pariu câștigat coboar-o tot cu o unitate.

În timp vei deprinde subtilitățile pariurilor sportive online, iar fotbalul îți va aduce nu doar bucuria golurilor, ci și a câștigurilor, printr-un stil de pariere responsabil și echilibrat.

Sursa foto: https://www.rawpixel.com/image/267308/image-rawpixelcom

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media