Polițiștii din Găești au prins o bandă care tâlhărea șoferii pe drumurile naționale

11 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, sunt bănuite că ar fi săvârșit tâlharii și furturi în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din țară.
Activitățile infracționale ale grupării au făcut obiectul unui dosar de cercetare timp de un an. Hoții au actionat și pe tronsonul austostrazii București – Pitești ce trece prin Dâmbovița (km 40 – 80), unde în stațiile de carburant intrau în vorbă cu șoferii, în timp ce alții furau din mașini.
Șoferii ce își dădeau seama ca sunt furați și încercau să-i oprească erau bătuți.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și criminaliști, în colaborare cu efective de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu, au efecuat 9 percheziții domiciliare pe raza județului Argeș, respectiv în localitățile Pitești, Mălureni, Bascov și Merișani, la persoanele bănuite de comiterea furturilor a tâlhăriilor prin metoda „distragerii atenției”.

Au fost puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

Activitățile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro