Opinia Marchand Pharma pe marginea unei îngrijorări a localnicilor – Drept la replică

Drept la replică

“Societatea Marchand Pharma Tech S.A. aduce la cunoștința publicului următoarele aspecte, ce reprezintă informații oficiale,  înregistrate la Oficiul Registrului Comerțului, și care au menirea de a dezminți informațiile aduse în spațiul public ca urmare a publicării pe www.gazetadambovitei.ro a articolului intitulat 《Îngrijorare la Vulcana Pandele. Chinezii de la Parcul Industrial Priboiu sunt din Wuhan》, care au produs îngrijorare în rândul cititorilor:

  1. a) Este falsă informația potrivit căreia Societate are mai mulți 《acționari chinezi>> .Societatea are un sigur acționar persoană juridică (firmă) de origine chineză, respectiv Kong Shen Interational Limited cu sediul în Hong-Kong, iar nu în localitatea Wuhan. Acest aspect rezultă din informațiile oficiale înregistrate la Oficiul Registrului Comerțului.

 

  1. b) Este falsă informația potrivit căreia 《Acționari chinezi care dețin societatea sunt din Wuhan》.Societate are trei administratori persoane fizice de origine chineză , însă niciunul dintre aceștia nu este originar din Wuhan, altfel cum rezultă din informațiile oficiale înregistrate la Oficiul Registrului Comerțului.

 

  1. c) Wuhan este capitala provinciei chineze Hubei, iar din această provincie este originar un singur administrator al societății, care însă nu a părăsit România cu destinația China în perioada menționată în articol.”

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro