O veste pe jumătate bună… despre Drumul Expres Găești-Ploiești

A fost lansată procedura de achiziție publică pentru elaborarea studiului de fezabilitate a Drumului Expres Găeşti – Ploieşti! Termenul de depunere a ofertelor este 29 mai 2020, iar valoarea proiectului studiului de fezabilitate și a celor care urmează să se facă, inclusiv a proiectului tehnic, este de 24 de milioane de lei. Vestea  a fost dată astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă online, de către vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Ionuţ Săvoiu.

Acesta consideră că vestea „este pe jumătate bună” din cauza faptului că „proiectul, din păcate, nu prevede, așa cum s-a solicitat încă de la lansarea acestei idei de proiect, de când s-a aprobat Master Planul de Transport, o decalare a realizării legăturii la autostradă, în jurul orașului Găești, ca o soluție distinctă, ocolitoare pentru Găești.

“De asemenea, inelul de ocolire Sud Târgoviște, inelul doi cum este cunoscut, la fel, care trebuia inclus în acest proiect nu are termene decalate. Părerea mea este că, aceste segmente care privesc circulația în jurul municipiului Târgoviște, ar trebui să fie defalcate în așa fel încât să se poată realiza achiziții publice înainte de finalizarea întregului drum. Eu cred că o prioritizare a celor două lucruri ar fi de o importanță esențială pentru cetățeni, pentru dezvoltarea economică a județului, pentru dezvoltarea infrastructurii celor două localități urbane”, a declarat Ionuţ Săvoiu, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa.

 

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro