O tânără vrea să schimbe mentalitățile în industria beauty târgovișteană

 Vivienne a pornit o afacere în domeniul beauty, plecând de la nevoile personale. Ca orice femeie vrea să fie mereu îngrijită. Un ten sensibil și alte afecțiuni, au dus-o din salon în salon până când în loc să culeagă beneficiile banilor investiți în îngrijirea personală, s-a trezit cu mai multe probleme decât avea la început. Vivienne este specialist în recuperare medicală și a simțit că poate face mai mult.

Așa a luat naștere ideea unui salon de înfrumusețare la granița dintre beauty și dermatologie medicală. Pentru că frumusețea este în primul rând, sănătate!

Vivienne a început de la un proiect start up, deschizând la Târgoviște – Avenue Dee Salon.  De atunci a investit 150.000 de euro numai în aparatură, la care se adaugă costuri cu instruirea personalului. Are 10 angajați, și toți au trecut prin diverse cursuri de perfecționare.

“Aceasta este o industrie, industria de beauty. Eu așa o văd. Și atunci trebuie să iei ce e mai bun. Nu poți să iei aparatura de 1.000 de euro și să zici că faci o afacere. Pentru că intervențiile asupra pieli lasă urme pentru perioade luni. Iar acestea pot fi bune sau rele. Noi căutăm să fie foarte bune pentru clienții noștri.

Eu nu am găsit, când căutam un salon, ceea ce doream eu în funcție de nevoile mele un pic mai speciale. Ma avut multe experiențe negative și multe probleme. Și am și experiența de  când lucram pe recuperare  și veneau foarte multe persoane cu afecțiuni de piele. Trebuia să găsim soluțiile cele mai bune.

Așa că am investit în aparatură scumpă și extrem de performantă, să îi zicem la granița dintre medicină și industria de înfrumusețare.

Prețurile nu sun foarte mari. Poate mai mari decât cele de cartier. Dar eu pun promoții, happy hour, ca să își permită toata lumea. Și noi, personal am trecut prin momente mai grele,  avem împrumuturi pentru a acoperi investițiile, dar am ales să  dam posibilitatea cât mai multor oameni să beneficieze de serviciile noastre. Vreau că cei care vin la noi să plece mulțumiți. “ a declarat Vivienne Leu –Baramova.

Avenue Dee Salon este situat pe Bulevardul I.C. Brătianu (vizavi de Oficiul de Cadastru). Visul tinerei este ca salonul să devină o zonă de SPA, unde clientele să beneficieze de servicii de beauty, dar și de momente de relaxare într-o lume atât de agitată.

Serviciile și ofertele Avenue Dee Salon pot fi urmărite, zilnic, pe pagina de facebook Avenue Dee Salon.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro