Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Motivele pentru care deputatul USR, Daniel Blaga, nu a votat Guvernul PSD – PNL condus de Nicolae Ciucă

Deputatul USR, Daniel Blaga, spune că parlamentarii formațiunii au votat împotriva Guvernului PSD – PNL pentru că acesta urmărește interese proprii și nu ale comunității. Astăzi, Guvernul Ciucă a fost votat cu o majoritate confortabilă de 318 voturi, cu peste 80 mai mult decât minimul necesar de 234 de voturi. Parlamentarii USR și AUR votat împotrivă. Miniștrii Guvernului Ciucă au depus, tot astăzi, jurământul la Cotroceni.
„Guvernul menit să îți facă părul mă(Ciucă) a trecut cu brio. Coaliția PSD PNL e de acum din nou la „butoane”. Dincolo de cuvintele grele aruncate prin presă și de textele mieroase din campanii, „frăția” dăinuie atunci când e vorba despre interesele proprii.
USR a votat împotrivă și continuă să nu se dezică de valorile sale, punând interesele comunității pe primul plan. Opoziția nu reprezintă astfel un pas în spate pentru mine și colegii mei. În primul rând pentru că ne-am asumat promisiunea de a semnala și pune piedică tuturor abaterilor de la lege sau acțiunilor realizate în detrimentul cetățenilor. Și ne propunem să onorăm această promisiune.
De astăzi, USR e principalul partid politic reformist din opoziție. Nu și singura putere din opoziție însă. În această categorie intrați voi. Împreună vom reforma România!” a spus Daniel Blaga, președintele USR Dâmbovița.
Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media