METEO: Avertizare COD GALBEN valabilă și pentru județul Dâmbovița

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ  

COD GALBEN

 

Interval de valabilitate: 27 martie, ora 06:00 – 27 martie, ora 20:00

Fenomene vizate: intensificări ale vântului; 

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Moldovei vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55…75 km/h.

În Carpații Meridionali și de Curbură, local, la altitudini de peste 1700 m, vântul va sufla tare, cu viteze de 80…100 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

 

     Notă: Temporar vântul va avea intensificări și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse, cu viteze de până la 45…55 km/h. În jumătatea de nord a Moldovei trecător vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare și condiții de polei.

 

 

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
27.03.2019 ORA 08 – 28.03.2019 ORA 08

Vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua. Pe arii restrânse va mai ploua slab, cu precădere în prima parte a zilei. Local și temporar vântul va prezenta intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 15 grade, iar cele minime între -5 și 1 grad. Noaptea, local se va produce brumă.
LA MUNTE
Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, când, izolat vor mai fi posibile ninsori slabe. Vântul va continua să prezinte intensificări îndeosebi pe creste. Valorile termice vor marca o scădere față de cele din intervalul anterior.

* Informațiile despre vreme vă sunt prezentate de către Gazeta Dâmboviței, zilnic, pe baza unui contract încheiat cu  ANM, Serviciul Meteo Pitești.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro