Marian Țachianu: “Mă gândesc că poate voi reuşi să schimb ceva într-un an şi jumătate”. Deputatul vrea în comisia de agricultură

Primarul de la Braniştea, Marian Ţachianu a depus jurământul de credinţă, pe 24 iunie, şi a intrat astfel în mandatul de deputat care va fi unul foarte scurt, pentru că anul viitor vor avea loc alegeri locale şi parlamentare… Marian Ţachianu a ajuns deputat în locul Rovanei Plumb, care a optat pentru poziţia de europarlamentar, dar şi după ce primarul de la Voineşti, Sandu Gabriel Dănuţ, următorul pe listă, a declinat oferta, preferând să rămână la Primăria Voineşti. La Primăria Braniştea, atribuţiile primarului vor fi preluate de viceprimar, iar în curând se va alege un nou viceprimar, din rândul consilierilor locali.  Marian Ţachianu a declarat că ar dori să activeze în Comisia de Agricultură din Camera Deputaţilor.

„Sper să pot ajuta mai mult localităţile din zona Titu, dar şi pe cele din întreg judeţul Dâmboviţa”

Sunt primarul comunei Braniştea şi începând din 24 iunie am depus jurământul pentru postul de deputat în Camera Deputaţilor a României. Evenimentul a fost un pic pe repede înainte întrucât în locul d-nei preşedinte Rovana Plumb ar fi trebuit să meargă, conform listei,  colegul meu de la Voineşti, primarul Sandu Gabriel. În urma renunţării acestuia la funcţia de deputat, următorul pe listă eram eu şi am decis să merg la Camera Deputaţilor. Acum nu ştiu dacă această decizie a fost bună sau rea, o să vedem, dar eu consider că o să fie bine. Nu ştiu ce voi reuşi eu să fac într-un an şi ceva, până la sfârşitul acestui mandat, dar vreau să vă spun că opinia mea este puţin diferită faţă  de cea a colegului  Sandu Gabriel… Eu consider că nu voi dezamăgi electoratul, în primul rând electoratul de la Braniştea, acolo unde am făcut nişte promisiuni în privinţa unor investiţii care trebuie să meargă în continuare, să fie finalizate şi vor fi finalizate. Sunt câteva investiţii importante la Braniştea, sper să pot ajuta mai mult localităţile din zona Titu, dar şi pe cele din întreg judeţul Dâmboviţa. Am ales să merg deputat, pentru că în mandatul meu de primar am întâlnit tot felul de nereguli şi lucruri care nu-şi găsesc logica în legislaţia românească în ceea ce priveşte domeniile în care mă pricep eu mai bine, respectiv administraţie şi agricultură. Mă gândesc că poate voi reuşi să schimb ceva într-un an şi jumătate, nu sunt convins dar voi încerca să fac acest lucru”, a precizat deputatul PSD de Dâmboviţa, Marian Ţachianu.

Acesta a spus că nu exclude o nouă candidatură pentru primăria localității la alegerile locale de anul viitor.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro