Lui Adrian Ţuţuianu i s-a năruit „mitul Dragnea”? Liderul partidului nu l-a căutat după demisie

Puţini sunt cei care nu cunosc ataşamentul deosebit pe care preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, l-a avut (şi poate încă îl are) pentru Liviu Dragnea, încă din perioada în care acesta era doar preşedinte al CJD Teleorman. Cu toate acestea, Dragnea nu l-a căutat pe Ţuţuianu după demisia acestuia de la Ministerul Apărării şi nu a ţinut să aibă o discuţie cu acesta. Adrian Ţuţuianu a povestit la Antena 3 că l-a sunat pe liderul partidului înainte de a-şi depune demisia, dar că acesta avea telefonul închis. Ţuţuianu spune că se aştepta şi ca demisia sa să fie analizată cu calm pentru că „am pus suflet şi am muncit. Am plecat cu lacrimi în ochi şi amărăciune„, ceea ce arată că preşedintele social democraţilor dâmboviţeni credea că demisia nu îi va fi acceptată, pe baza activităţii  intense la nivelul ministerului. Dragnea i-a fi răspuns la telefon după ce demisia i-a fost acceptată şi a fixat o întâlnire, undeva în viitor „ne vedem, dacă putem, zilele viitoare„. Această întâlnire nu s-a concretizat şi nici nu au mai existat alte discuţii telefonice. Prezent în studio, Marius Pieleanu a afirmat că Liviu Dragnea ar fi înconjurat şi de unii ţuţeri (n.r. profitori) care îl sfătuiesc prost şi că înlăturarea lui Adrian Ţuţuianu rezultă dintr-o asemenea situaţie.

Preşedintele PSD Dâmboviţa a mai spus şi că a avut senzaţia că demisia sa fusese acceptată înainte de a fi depusă. Întrebat dacă Armata sau Serviciile au legătură cu plecarea sa de la minister, Adrian Ţuţuianu a negat acest lucru. Pe de altă parte, Ţuţuianu spune că nu va părăsi PSD şi nu se va alătura partidului lui Ponta, pe care îl considera unul balama. După demisie, PSD nu a mai propus ca Adrian Ţuţuianu să preia conducerea comisiei pentru controlul SRI, ci a fost numit, ca simplu membru, în Comisia de Abuzuri a Senatului, condusă de senatorul PNL, Iancu Caracota.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 5 ganduri despre “Lui Adrian Ţuţuianu i s-a năruit „mitul Dragnea”? Liderul partidului nu l-a căutat după demisie

 • 14 septembrie 2017 at 15:27
  Permalink

  Sfertodoxul Tutuianu se plange peste tot ca nu i se mai spune „dom’ Ministu” -un minister de o imortanta majora in conjunctura actuala,numit fiind fara a avea nici cele mai mici competente in domeniu. Actuala majoritate,dupa chipul si asemanarea lui Tutu,nu putea sa gaseasca unul mai priceput care sa „conduca” Armata Romana,banuit -si sigur dovedit – de legaturi mult prea apropiate de Rusia,basca nenumaratele dosare penale care se prafuiesc in arhivele DNA si ale altor Parchete. Mare inchinator la icoane si Sfintele Moaste uita ca ” cu ce dai,cu aia ti se va da”.
  Norocul lui este ca se imbunatatesc conditiile in penitenciarele din Romania.

  Reply
  • 15 septembrie 2017 at 2:12
   Permalink

   Va sfătuiesc sa consultați puțin DEX-ul. Nu exista cuvântul „sfertodox”. 😉 Cat despre competente sa ne uitam la ale dvs. – va lipsește o calitate foarte foarte importanta pentru meseria pe care o practicați. Cred ca aveți oglinda acoperita de praf – luați o cârpă și apoi sa va uitați în ea și sa ne spuneți ce vedeți. 😉

 • 13 septembrie 2017 at 22:42
  Permalink

  pagubă’n ciuperci!

  Reply
 • 13 septembrie 2017 at 22:04
  Permalink

  Stiu ca domnul Tutuianu nu a facut prea multa fizica in viata , dar ii povestesc eu cum e cu principiul actiunii si reactiunii!
  Domnule fost misinistru ,sa ti amintesc ce mi-ai spus ca ,,demisia e un act unilateral de vointa” si ca desi nu iti era adresata si datata si inregistrata si mai era si furata ai semnat-o; de ce te asteptai sa nu ti se aprobe demisia? Ca ai muncit? Ha! Ma faci sa rid !
  Te astept sa-ti povestesc cum e sa stai 5ani cu un dosar la Parchet , doar pentru ca inculpatul detine functii politice!
  Fac si cafea buna si iti ofer si sprijin moral , pentru a te reintegra in munca si societate!

  Reply
 • 13 septembrie 2017 at 18:52
  Permalink

  se pare ca L.D a utlizat lovitura interzisa ,,PERVERSA de TELEORMAN,,,iar primul beneficiar a fost S.Grindeanu.Cine urmeaza?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca