Liberalii promit politici pe termen lung pentru dezvoltarea județului

Distribuie:

Comunicat de presă

“Partidul Național Liberal a demonstrat că are capacitatea de a pune în slujba cetățenilor o echipă puternică, profesionistă, dedicată împlinirii așteptărilor milioanelor de români care, după decenii de conducere pesedistă, cu greu mai puteau spera într-o Românie NORMALĂ. Pentru prima dată în 30 de ani, PNL a învins PSD în confruntare directă!

Alegerile din 6 decembrie vor reconfirma dorința românilor de a se rupe de trecutul cenușiu, lipsit de orizonturi, creionat de PSD și de acoliții lor. Încrederea pe care românii o au în Partidul Național Liberal – și pe care sunt convins că ne-o vor arăta și la alegerile pentru Parlamentul României – ne onorează și ne obligă.

În Dâmbovița, județ dominat timp de 30 de ani de PSD, am demonstrat că se poate și altfel. În doar câteva lui, implicându-mă personal, am reușit să deblocăm proiecte capitale, care păreau compromise definitiv!

Astăzi, am marcat o nouă etapă în bătălia pentru reformarea județului: am depus candidaturile pentru Camera Deputaților și Senat pentru Dâmbovița.  Am pornit la acest drum având alături o echipă puternică, cu oameni integri, onești, profesioniști, care vor și pot să schimbe în bine județul nostru.

Dragi dâmbovițeni, vremea poveștilor a trecut! E vremea faptelor, iar noi am demonstrat că hotărârea noastră de a scoate Dâmbovița din coșmarul care de 30 de ani ne ține captivi în sărăcie și subdezvoltare, nu este vorbă goală. PNL poate, știe și vrea să schimbe radical județul. Nu putem accepta ca Dâmbovița să fie cel mai sărac județ din zonă!

Ce vă propunem? În primul rând, o schimbare de mentalitate: noi suntem în slujba dâmbovițenilor, nu tătuci, vătafi, șerifi. Noi trebuie să gândim politici pe termen lung pentru dezvoltarea județului, nu pentru a îndestula armata de trepăduși, socri, nepoți, fini și alte rubedenii.

Pe 27 septembrie, dâmbovițenii au spus clar că vor o schimbare. Sunt convins că mesajul lor va fi și mai ferm pe 6 decembrie!

Vă mulțumim și vă invităm să ne fiți alături în lupta titanică pentru schimbarea județului nostru!”

Virgil GURAN,

Președinte PNL Dâmbovița

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro