La Auto Treviso, reprezentanța Fiat din Aninoasa, ai cadou igienizarea cu ozon a sistemului de climatizare! Vezi oferta

Majoritatea automobilelor moderne sunt echipate cu filtru de polen, singura barieră între aerul de afară și aerul din habitaclu mașinii. Deși, beneficiile lui sunt evidente, filtrul de polen poate reprezenta și un pericol uriaș. Asta în cazul când acesta nu este schimbat la timp.

 

Dacă simțiți un miros înțepător atunci când porniți clima, este primul semn că filtrul de polen trebuie înlocuit pentru că bacteriile și mucegaiul au început să se instaleze. Problema nu este mirosul, ci faptul că odată cu el se elimină în habitaclu bacterii și spori de mucegai, pe care filtrul învechit nu le mai poate opri, și care ajung în plămâni cauzând boli respiratorii  sau alegerii. Cei mai expuși sunt copii și persoanele în vârstă, dar și adulții care au imunitatea scăzută.

 

 

În această primăvară, specialiștii de la Auto Treviso, reprezentanța Fiat din Aninoasa, oferă cadou igenizarea cu ozon a sistemului de climatizare, la achizitionarea și montarea unui filtru de polen cu Carbon Activ. Campania este destinată tuturor mărcilor de mașini!

 

 Puteți face o programare la: 0735 207 939, Auto Treviso, reprezentanță Fiat din Aninoasa, Aleea Sinaia, nr. 138-140. 

 

 

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro