Interviurile Gazetei: Eugen Marinescu, inginerul horticultor care cântă muzică de petrecere

marinescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eugen Marinescu este inginer horticultor şi purtător de cuvânt la Direcţia Agricolă Dâmboviţa de 16 ani, un agricultor activ în localitatea Voineşti, unde locuieşte,  şi cântă încă de mic. Pasiunea sa este moştenită din familie, de la mama sa, profesoară, şi tatăl, preot. Despre pasiunea sa pentru muzică şi invitaţiile permanente la posturile de televiziune şi la diferite evenimente, unde este sufletul petrecerii, Eugen Marinescu ne-a povestit în următorul interviu:

-De când aveţi pasiunea pentru muzică?
-Tatăl meu a fost preot, mama profesoară. Mama a studiat vioara şi a avut o activitate artistică deosebită în localitatea Izvoarele, având diferite formaţii. Eu am fost implicat în aceste activităţi, am şi dansat, după care am început să şi cânt. Am studiat canto la Şcoala Populară de Arte, am participat la concursuri, printre acestea Steaua fără nume. M-am pregătit pentru canto clasic cu maestrul Octav Enigărescu, care mă vedea deja june de operetă. Nu am luat însă examenul la Conservator şi am început să cânt muzică pop cu diferite trupe prin Bucureşti. Am trecut apoi la muzica depetrecere la care am şi rămas, pentru care mi se pare mai de suflet.

-Cum se îmbină viaţa de inginer horticultor cu cea de artist?
-Nu este greu să le îmbin, pentru că îmi plac, însă timpul este prea puţin. Deja mă pregătesc să scot un CD pentru prieteni. De la tata am moştenit şi talentul de a scrie versuri şi deja am vorbit cu maestrul Stelian Apostol pentru câteva piese pe care mi le va compune dumnealui.

-Care este artistul dumneavoastră preferat?
-George Hazgan, pentru că mă apropii de timbrul lui vocal.

-Vă moşteneşte vreunul dintre copii talentul?
-Da, dar nu cântă. Am dus-o pe fata mea la o emisiune tv, dar a fost foarte emotivă şi nu a reuşit să se afirme. În plus, ambii au joburi care le solicită mult timp. Fata este avocat, iar băiatul este informatician.

 

marinescu

 

marinescu

 Interviurile Gazetei: Ioan Morar, directorul Camerei Agricole Dâmbovița, are acasă peste 50 de tablouri pictate în timpul liber

tablou director ioan morar

 

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 2 ganduri despre “Interviurile Gazetei: Eugen Marinescu, inginerul horticultor care cântă muzică de petrecere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca