Euroalegeri 2019: Guran la lansarea candidaților PNL – “Anul viitor vom conduce Consiliul Județean Dâmbovița” (GALERIE FOTO)

Extrem de optimiști s-au arătat liberalii, aseară, la evenimentul de lansare al candidaților partidului pentru alegerile europralamentare. Rareș Bogdan și Ludovic Orban s-au aflat printre liberalii dâmbovițeni. Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran și-a asumat rolul de moderator al întâlnirii, dar a făcut și mai multe declarații în fața membrilor de partid. Printre ele faptul că PNL va câștiga alegerile locale de anul viitor și va conduce Consiliul Județean.

Guran a mai spus și ca singura perioadă de construcție a județului a fost sub conducere liberală. Istoria recentă, îl contrazice, însă, pe președintele liberalilor dâmbovițeni. PNL nu a condus niciodată CJD. Guran se referă probabil la președinția CJD sub Florin Popescu, fostul lider al PDL Dâmbovița. La vremea respectivă, însă, PNL activa în celebra alianță USL, alături de social democrați, punând umărul, în 2012 la victoria lui Adrian Țuțuianu și înscăunarea acestuia la CJD, transformând județul dintr-unul de dreapta, înapoi în unul de stânga. Actualul PNL este format dintr-o altă alianță între PNL și PDL. (Este posibil totuși ca liderul PNL să se fi raportat la altă perioadă istorică, de exemplu perioada interbelică. Doar că atunci nu exista PSD.)

“În Dâmbovița, trebuie să începem să fim corecți între noi. Să promovăm oamenii care merită să fie promovați, oamenii care pot să ne reprezinte.

(…)

Trebuie să punem umărul toți. Toată lumea aliniată la treabă și în felul acesta îi vom scoate din Consiliul Județean pe cei care aproape de 30 de ani ne-au călcat în picioare și și-au bătut joc de Dâmbovița. Am avut doi miniștrii PSD. Ați văzut ceva? S-a mișcat ceva? Singura dată când în Dâmbovița au fost investiții a fost pe timpul pe care conducerea județului a fost liberală. Atât. În rest căpătuială, învârteală, justiție incorectă. 

(…)

Vă spun sigur, anul viitor vom conduce Consiliul Județean Dâmbovița. O să îi trimitem acasă pe toți cei care și-au angajat nepoții, fii, amantele, și-au angajat prietenii, pe cei care au făcut bani și au milioane de euro și ne râd în nas în momentul de față. Cei care vor sa facă bani să muncească cinstit, să-și facă firme,să plătească salarii, să plătească impozite. Nu să stea să împartă banii pe care îi dăm noi toți. S-a terminat, Dâmbovița este liberală Și veți vedea că vom câștiga.

(…)

Domnule președinte, o să devenim unitatea de elită a partidului (nr. PNL Dâmbovița).

(..)

V-aș mai spune o glumă cu Viorica! Dar e proastă. Mă refeream la glumă ca să înțeleagă presa.”   sunt unele din declarațiile lui Virgil Guran.

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro