ELE sunt cele mai elegante zodii!

Fashion-ul și pasiunea pentru stil sunt și ele, ca multe altele, guvernate de anumite semne zodiacale. Astrologia se implică în multe aspecte ale vieții noastre, tocmai de aceea și principiile sau gusturile sunt atât de diferite de la o persoană la alta. Zodia are o influență semnificativă asupra modului în care gândim, ne comportăm, ne raportăm la lucruri etc. 

Iată care sunt top 3 cele mai stilate zodii:

 

  1.     Taur

Pentru taur, pasiunea pentru modă și bun gust depășește orice bariere. Dacă vedeți pe stradă o femeie care e atentă și la ultima șuviță de păr, întrebați-vă dacă nu cumva e taur. Și în ceea ce privește stilul vestimentar femeile taur sunt extrem de atente, iar simțul lor estetic este debordant. Pun foarte mult preț pe încălțăminte, astfel că o femeie taur va avea garderoba plină de perechi de pantofi în toate nuanțele posibile. Dacă ești zodia taur și ești la fel de împătimită după modă, poți să îți completezi raftul cu pantofi de la Reverse.ro în diverse modele, culori și mărimi.

 

  1.     Fecioară

Fecioara este reprezentanta senzualității, a eleganței supreme și a fineții. Deși este o fire mai conservatoare, ea reușește de fiecare dată să întoarcă privirile celorlați. Principiul după care se ghidează este acela că nu trebuie să fii vulgară sau provocatoare pentru a fi sexy, așadar abordează stilul clasic, dar extrem de rafinat. O fecioară va pune foarte mult accent pe accesorii, considerând că acestea sunt cheia către o ținută completă și frumoasă.

De asemenea, fecioara știe că eleganța se exprimă atât prin stilul vestimentar, cât și prin atitudine, de aceea ea va ști cum să se comporte în orice situație. Este o fire veselă, dar diplomată, știe când și ce să vorbească și, mai ales, este un foarte bun ascultător, de aceea va fi întotdeauna o persoană iubită și înconjurată de prieteni.

 

  1.     Leu

Leoaicele excelează la capitolul modă ieșită din tipare. Ele sunt reprezentantele stilului extravagant, îndrăzneț, un stil care cu siguranță se potrivește numai persoanelor extrem de încrezătoare în ele. Iar femeia leu este maestră la acest lucru. Ea preferă nuanțele tari, metalice, ieșite din tipare, doar din dorința de a fi în centrul atenției și de a șoca. Nu se ghidează după trend-uri sau după noile colecții, ci alege exact ceea ce consideră că i se potrivește mai bine. Îi place să poarte încălțăminte cu toc cât mai înalt, fie că vorbim despre pantofi sau despre sandale. Nu se sfiește să combine piese vestimentare diferite, care aparent nu se potrivesc, deoarece face în așa fel încât să creeze un look complet și creativ.

 

Așadar, zodia în care te afli îți influențează în mare măsură gusturile, multe femei ghidându-se după ceea ce le indică zodia atunci când vor să își aleagă stilul. Desigur, depinde și de ascendentul în care se află fiecare zodie, deoarece și acesta își poate pune amprenta asupra ta și de aceea multe persoane care aparțin aceleiași zodii sunt atât de diferite, fiecare impunându-și propriul stil.

 

Photo: Shutterstock.com 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro