Dumitru Lupescu: Urare de Ziua României! Ce îi dorește deputatul

Deptatul USR, Dumitru Lupescu, urare specială la 101 ani de la Marea Unire. Pe contul său de facebook, deputatul a postat un text în care dorește Rmâniei, de ziua ei, două chesiuni extrem de concrete. “De ziua ta, îți doresc rezolvarea dosarelor Mineriadei și Revoluției și vindecarea traumelor trecutului” a scris deputatul.

Avem multe urări astăzi pentru România. Dar nu sunt doar urări. Sunt proiecte. Proiecte la care lucrăm pentru a avea o țară din care românii și mai ales tinerii să nu mai plece. Am decis să ne implicăm în politică tocmai pentru a transforma în realitate toate urările pe care în fiecare an de 1 Decembrie le avem pentru țara noastră.

De ziua ta, dragă țară, îți dorim un mediu curat, cu păduri protejate, îți dorim infrastructură la standarde europene, autostrăzi, spitale regionale moderne, școli sigure, îți dorim legi corecte și o justiție independentă, îți dorim granițe bine păzite și securitate energetică, îți dorim profesori bine plătiți care să îți pregătească generațiile viitoare și medici motivați să lucreze acasă, îți dorim primari reprezentativi care să dezvolte comunitățile, îți dorim mai mulți turiști care să te descopere.

La mulți ani, România!” este mesajul USR Dâmbovița.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro