DÂMBOVIȚA: PSD sesizează continuarea campaniei electorale după data limită, în sudul județului

Distribuie:

PSD Dâmbovița va sesiza Biroului Electorale Locale din mai multe comune din sudul județului, după ce astăzi, sâmbătă, 26 septembrie, au avut loc acțiuni cu iz electoral. Premierul Orban s-a întâlnit cu activele de părți și candidații PNL din localități, cu care a mers și în diverse zone ale localității, stând de vorba cu oamenii.

Deși campania electorală s-a încheiat în această dimineață la ora 07.00, într-un dispreț total față de lege și de alegători, premierul Ludovic Orban, președintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, alături de candidații PNL din mai multe localități dâmbovițene fac în continuare campanie electorală pe străzi. Orban și Guran au fost în comunele Tărtășești (foto jos) și Lungulețu (video) promovând candidații PNL din cele două localități.

Încălcarea flagrantă a normelor legale arată că PNL este dispus să facă orice pentru a mai câștiga capital electoral.

Solicităm instituțiilor competente să ia măsurile de rigoare, chiar dacă este vorba de premierul României.” A transmis PSD Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Imagini cu Ludovic Orban în județ au fost postate pe paginile de facebook ale mai multor persoane din localitățile amintite. Vizita sa nu a fost una oficială, nefiind anunțată de biroul de presă al Guvernului.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro