Conducerea PSD Dâmbovița se dezice de Ana! Primarul ar putea avea probleme după semnătura pe inițiativa “fără penali”

DECLARAȚIE DE PRESĂ

 

Am luat act de afirmațiile primarului orașului Pucioasa, Ana Constantin, cu privire la semnarea unei petiții pe care o promovează membrii și activiștii USR. Față de acest aspect, se impun următoarele precizări:

VEZI și: Primarul social democrat al orașului Pucioasa a semnat inițiativa „Fără penali” – „Normalitatea nu este niciodată periculoasă!”

 

 • Gestul domnului Ana Constantin este unul personal. Poziția sa nu reprezintă poziția Organizației Județene Dâmbovița a Partidului Social Democrat, care nu girează acțiunile politice ale adversarilor săi. PSD Dâmbovița rămâne consecvent actelor normative adoptate în sesiunea parlamentară încheiată recent, prin care s-au adus modificări legislației privind organizarea și funcționarea sistemului judiciar, Codului penal și Codului de procedură penală.

 

 • Condițiile de acces în funcții publice și de demnitate publică sunt reglementate de lege, noțiunea de „penal” nefiind statuată juridic. Ea este folosită agresiv doar ca un pretext de discreditare a Partidului Social Democrat, coaliției de guvernare și a liderilor săi.

VEZI și: Primarul Pucioasei, ironic după anunțul PSD: E momentul să îmi acord titlul de „Cetățean de onoare al orașului”!

 • Reafirmăm, în acord cu reglementarea constituțională și europeană, faptul că nicio persoană nu este vinovată atâta timp cât nu a fost condamnată definitiv printr-o hotărâre judecătorească (a se vedea și Directiva europeană 343/2016 privind prezumția de nevinovăție, transpusă recent în legislația internă prin proiectele de modificare a Codului penal și Codului de procedură penală).

 

 • Acțiunea domnului Ana Constantin, precum și declarațiile din jurul acesteia, vor face obiectul analizei în forurile statutare de conducere ale partidului în perioada imediat următoare. Gestul său este unul de natură a crea confuzie în interiorul partidului și electoratului Partidului Social Democrat, lucru pe care îl considerăm inacceptabil.

 

 

Organizația PSD Dâmbovița,

Președinte Adrian Țuțuianu

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “Conducerea PSD Dâmbovița se dezice de Ana! Primarul ar putea avea probleme după semnătura pe inițiativa “fără penali”

 • 31 iulie 2018 at 9:58
  Permalink

  Tutuianu, ca de obicei ramane acelasi dictator arognt! Prin acest comunicat arata direct ca este implicat si sprijina penalii, hotii si mincinosii! Si cum ar putea fi altfel cand el insusi are dosare penale pe rol, cand el insusi este de o moralitate indoielnica! Dar exemplul Daddy sau Tariceanu 5 neveste este in ochii acestuia mai bun de urmat decat de a avea conducatori integrii care sa lupte pt o Romanie moderna asa cum au promis in campanie in loc de a distruge, fura si face dintr-o tara europeana o repunlica bananiera!

  Reply
 • 31 iulie 2018 at 9:40
  Permalink

  Eram in dubii mari cu privire la D tutuianu, acum o am clar, e inca un lup in blana de oaie. Cum Donlule țuțuianu sa anchetezi just si repede pe propriul șef ????? ….. iata ca semnale vin, daca mai era nevoie, destul de clar, sefa DNA a fost schimbata. Dar tu ca avocat condideri ca e nevinovat dupa ce o instanta a statului l-a condamnat ???????. DA FARA PENALI IN GUVERN, e cel putin de bun gust. Acum pun egal intre dragnea si țuțuianu. Sper sa dispareti cat mai repede din viata noastra lipitori dezgustatoare.

  Reply
 • 31 iulie 2018 at 7:33
  Permalink

  ce v-am zis domnule ana?cauta-ti partid ca nu se stie.stiti ceva?este o vorba.rau cu rau dar mai rau fara rau.acuma intelege ce vrei.

  Reply
 • 31 iulie 2018 at 5:23
  Permalink

  măh, tu-mi jignești inteligența, deși comunicatul, știu, nu este pentru popor ci pentru populația pesedistă
  dacă gestul primarului este “inacceptabil”, se înțelege că partidul “acceptă” penalii în funcții publice (de parcă proștii instalați în funcții de decizie n-ar fi de ajuns)
  cînd veți pricepe cît de mult sînteți urîți de români (~80%) va fi prea tîrziu! 🙁
  ps: în “Bădăranii” (Carlo Goldoni) bărbații se salutau cu “SLUGA!”, adoptați-l și veți muri (politic) ferice

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro